banner171

AK PARTİ KONGREYE GİDİYOR

 Ak Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı kongre heyecanı yaşıyor. 7 Aralık 2014 günü Küçükköy Kız Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek kongrede mevcut İlçe Başkanı Av. Şahin Pirdal tek liste ile yeniden İlçe Başkanlığına seçilecek. Şimdiden Ak Parti camiası ve teşkilatı adına hayırlı olsun diyorum.

Uzun bir dönem İlçe Başkanlığı görevini ifa eden Av. İsmail Ergüneş’in 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı olmak için istifa etmesiyle boşalan koltuğa Ocak 2014’te atanan Av. Şahin Pirdal, kısa sürede yönetim kurulunu belirleyerek çalışmalara süratli bir şekilde başladı. Önce Belediye Başkanı adayının Hasan Tahsin Usta olarak açıklanması, akabinde de Meclis Üyesi listelerinin hazırlanması sürecini yaşayan teşkilat, seçim çalışmalarına ağırlık vererek zaten Ak Parti’de olan Belediyenin yeniden kazanılması üstelik rekor oyla seçilmesi için çaba gösterdi. 

Ev sohbetleri, seçmen ziyaretleri, dernek ve kahvehane ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, asılan binlerce pankart, dağıtılan yüzbinlerce broşür ve son olarak sevgi yürüyüşleri ile harcanılan emek ve terin karşılığı ise 30 Mart günü sandıklara yansıdı ve Hasan Tahsin Usta, hedeflenen rekor oyla (%51,3) Belediye Başkanı seçildi.  
Gece yarılarına kadar süren bu hummalı çalışmalar neticesini gösterdiğinde tam teşkilatın omuzlarından büyük bir yük kalktı derken, kısa bir süre sonra yeniden seçim takvimine girilmiş oldu. Bu kez 10 Ağustos 2014’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yeniden kollar sıvandı ve yukarıda saymış olduğum çalışmalar yeniden ve yeniden , bıkmadan, usanmadan tekrar edildi.
Nihayetinde yine çok yüksek bir oy oranıyla Gaziosmanpaşa seçmeni, Cumhurbaşkanı olarak Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek istediklerini sandıklara yansıttı (%59,83).

3-4 paragraf şeklinde kısaca özetlemeye çalıştığım faaliyetleri birebir yaşayan bir kardeşiniz olarak alınan sonuçları harcanan emek ve terin karşılığı olarak normal görüyorum. Halkımız da bu gerçeği farketmiş ve büyük bir teveccühle sandığa giderek emeğin karşılığını vermiştir.
Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ile boşalan koltuğa yine her kesimden takdir görmüş Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun oturması bekleniyordu ve öylede oldu. Genel Merkez kongresinin ardından sıra İl ve ilçelere geldi haliyle. 

Şahin Başkan ve ekibinin 10 aylık bir zaman diliminde 2 büyük ve kritik seçimden alınlarının akıyla çıkması sonucunda da kongrede yeniden aday olmasından daha doğal bir şey olamazdı diye düşünüyorum. Çünkü Ak Parti, çalışanın da , terini akıtanın da , emeğini harcayanın da hakkını savunmaz  ise isminde yer alan ADALET kavramından uzaklaşmış olur. Neticede yapılan istişareler sonucunda aday olarak yeniden açıklanan Av. Şahin Pirdal ismi kimseyi de şaşırtmamış oldu. 
Ne diyelim, hizmet yolunda hem Allah’ın rızası hemde halkın takdirini kazanma yolunda Şahin Başkana ve yeni kurulacak yönetim kuruluna başarılar ve muvaffakıyetler dileyelim.

Allah hepimizi yar ve yardımcısı olsun.
YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153