banner171

30 Bin Kişiye Ücretsiz İnternet

Arnavutköy Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli bölgelerine konulan kablosuz internet erişimi sayesinde, 30 bin vatandaş ücretsiz internetten faydalanıyor.

30 Bin Kişiye Ücretsiz İnternet
 Arnavutköy Belediyesi, vatandaşların kullanabileceği ücretsiz kablosuz internet erişim hizmetini, hızla artırıyor.  Arnavutköy’ün 8 farklı noktasında sağlanan ücretsiz internet hizmeti, planlanan bölgeler ile birlikte toplam 40 farklı yerde kullanılacak. 30 bin kayıtlı kullanıcısıyla, Arnavutköy’ün  birçok bölgesinde wi-fi ağları bulunuyor. Günlük bin 500 kişinin ücretsiz erişim sağladığı kablosuz internet hizmetine, aylık bin 300 yeni kayıt yapılıyor.
    

Daha önceden teknik alt yapısı tamamlan bölgelere konulan kablosuz internet erişimi, yakın tarihte ilçenin tamamında yer alacak. Arnavutköy İlçesi’nde yer alan yaşam alanları, Arnavutköy Belediyesi Hizmet Binaları, ARGEM Şubeleri ve Sosyal tesisler ile birlikte 40’ın üzerinde lokal bölgede internet erişimi sağlanacak.

Arnavutköy Belediyesi’nin ücretsiz kablosuz internet hizmetinden yaralanmak isteyen vatandaşlar; Wi-Fi erişim sağlayan tüm cihazlardan, Arnavutköy Belediyesi bağlantısını seçerek otomatik açılan ekrandan, ücretsiz üyelik bölümünü gelerek, ilgili bilgileri doldurup gönderebilirler.  Daha sonra cep telefonuna gelecek mesajda yazan; T.C No ve şifreyle giriş yaparak, internet kullanımına başlayabilirler. Kullanıcılar, sisteme giriş yaptıktan sonra isterlerse şifremi değiştir bölümünden şifrelerini değiştirebilirler. 5651 No’lu yasaya göre kayıt altına alınan internet kullanımı; filtreli ve günlük 400 MB ile sınırlıdır.

Arnavutköy Belediyesi tarafından vatandaşlara sunulan ücretsiz kablosuz internet erişiminin aktif olduğu bölgeler ise şöyle;

Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı
Arnavutköy Merkez Cami önü ve Yürüyüş yolu
Arnavutköy Belediyesi Bostan Gülistan Hobi Bahçesi
Arnavutköy Devlet Hastanesi
Hadımköy Meydan
Bolluca Meydan ve Parklar
İmrahor Meydan ve Parklar
İmrahor Meydan

Planlanan Bölgeler ise şöyle;

Ömerli Park
Hadımköy KİPTAŞ
Taşoluk Meydan
Yeşil Cami Önü
Karaburun Sahil
Vadi Park
Şehir Parkı
ARGEM Şubeleri
Belediye Hizmet Binaları
Sosyal Tesisler

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153