banner171

Arnavutköy Belediyesi Kadın Çalışanları Unutmadı

ARNAVUTKÖY Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla belediye kadın çalışanlar için kahvaltılı bir etkinlik düzenledi.

Arnavutköy Belediyesi Kadın Çalışanları Unutmadı
 ARNAVUTKÖY Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla belediye kadın çalışanlar için kahvaltılı bir etkinlik düzenledi. Çevrenin korunmasına dikkat çekildiği etkinliğe yoğun ilgi gösterilirken, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı belediyenin kadın çalışanlarına karanfil ve şal hediye etti. Kadınlarda atık gazetelerden elde ettikleri el emeği ürünleri Baltacı'ya hediye etti.
"KADIN KAFAYA KOYDUKTAN SONRA BAŞARIR"

17 sene sonra çalışmanın kendisine getirdiği özgüveni dile getiren Arnavutköy Belediyesi Sosyal işlerde görevli Pekcan Çekici,?Kadının siyasi, sosyal ve ekonomik anlamdaki katkılarının gösterdik. Seneler sonra çalışmaya başlamış biri olarak, kadın kaç yaşında olursa olsun kadın kafaya koyduktan sonra başarır. Dün maaşımı aldım. Parayı ortaya koymanın verdiği gurur anlatılmaz.? dedi.

Arnavutköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünde görevli Nurcan Ebrar Eren, "Güçlü ve verimli olmaya çalışıyoruz. Bu şekilde olduğumuza da inanıyoruz? dedi.

'KADINLAR YARDIM EDİLMEYİ HAK EDİYOR'

Arnavutköy Belediyesi Kadın Kültür Merkezi Psikoloğu Buket Savaş, 'Annelerinin ve eşlerinin kıymetini bilsinler. Bir anne veya bir kadın olmak çok zor. Onlar yardım edilmeyi hak ediyorlar.'

"KADINLARIMIZ, EŞLERİMİZ, ANNELERİMİZ HAYATIMIZIN HER ANINDA"

Kadınların hayatın her alanında önemli yeri olduğuna dikkat çeken Arnavutköy Belediye Başkanı Baltacı, 'Kadınlarımız, eşlerimiz, annelerimiz günlük hayatımızda olduğu gibi hayatımızın her anında. Belki bir güne tahsis edilecek bir güzellikte ve kıymetini anlatmak açısından yeterli bir zaman değil ama sembolik de olsa önemli bir yeri var. Onlar da biz de mutluyuz ve bu mutluluğumuz işimize de yansıyacak." dedi.

'ATIK DİYE MADDE YOKTUR'

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Kadın Kültür Merkezi'nin kendilerine hediye etmiş olduğu el emeği ürünlerle ilgili, şunları söyledi: 

'Az önce, özellikle doğal kaynaklarımızın ve güzelliklerimizin muhafazası, bununla beraber elimizdeki tüm imkanların atık madde olarak gördüğümüz şeylerin işe yarayabileceğini gördük. Bunlar duyarlılığı artırmak ve dikkat çekmek adına çok önemli adımlar. Böyle bir günde bunun ifade edilmiş olması da bizi mutlu etti. Hem beraber mesai sarf ettiğimiz kadınlarla kadınlar günümüzü kutladık, hem de çevre konusuna dikkat çekmiş olduk.'

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2017, 00:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153