banner171

Arnavutköy Belediyespor’da Milli Başarı

Arnavutköy Belediyespor’un başarıla haltercisi Ayşe Narin, Milli Takım Forması ile Avrupa üçüncüsü oldu.

Arnavutköy Belediyespor’da Milli Başarı

 01 - 09 Ağustos  tarihleri arasında İsveç’in Landskrona Şehri’nde düzenlenen U15-U17 Avrupa Halter Şampiyonası’nda Arnavutköy Belediyespor’un haltercisi Ayşe Narin, Avrupa Halter Şampiyonası’nda bayrağımızı dalgalandırdı.

İsveç’in Landskrona Şehri’nde gerçekleştirilen Avrupa Halter Şampiyonasında, Arnavutköy Belediyespor’un başarılı haltercisi Ayşe Narin,  toplamda 119 kilo kaldırarak Avrupa üçüncüsü oldu.

44 kiloda podyuma çıkan Milli Halterci Ayşe narin, koparmada 51 kilo kaldırarak Avrupa 3.sü, silkmede 68 kilo kaldırarak  Avrupa 2.si, toplamda ise 119 kaldırarak  Avrupa 3.sü olma başarısını elde etti. Ayrıca silkmede 68 kilo kaldıran Milli Halterci Türkiye rekorunu da kırdı.

Milli Halterci Ayşe Narin’in Antrenörü Dilek Selçuk ise duygularını şöyle ifade etti: “İlçemize bu gururu yaşatan kardeşimize sonsuz teşekkürler. Avrupa üçüncülüğü, bu daha başlangıç. Allah'ım izniyle bütün branşlarda daha çok başarılara imza atacağız. Emeği geçen herkese, bıkmadan çalışan sporcu kardeşlerime ve her türlü desteği bize veren Belediye Başkanımız Ahmet Haşim Baltacı'ya çok teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 23:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153