banner171

Arnavutköy Bölgesine Yatırım Yapanlar Kazanacak

Türkiye'nin yaklaşık altı ayda iki seçim sürecini yaşaması, ekonomik ve siyasi olarak bazı belirsizliklerin ortaya çıkması ve ekonomik göstergelerin aşağı yönlü olmasından dolayı 1 Kasım'da yapılan genel seçim sonuçlarını etkiledi.

Arnavutköy Bölgesine Yatırım Yapanlar Kazanacak

3. Havalimanı, 3 Köprü bağlantı yolları, Kanal İstanbul ve Sağlık Şehri projelerinin kurulacağı Arnavutköy ilçesinde emlak piyasasının hareketlenmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Erpay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Er, şöyle konuştu: "Son birkaç aydır malum siyasi belirsizliklerden dolayı piyasalar çok durgundu. Yatırım yapmayı düşünen insanlar beklemeyi tercih ediyordu, bölgede arsa yatırımı yapanlarda da büyük bir endişe vardı açıkçası. Seçim sonuçları herkesi rahatlattı."

1 Kasım tarihinde yapılan seçimde bir partinin tek başına iktidara gelmesinden dolayı istikrarın devam etmesi ve yatırım için önümüzde 4 yıllık gibi uzun bir süre olmasının yatırım yapmak isteyen vatandaşlarda büyük bir iyimserlik oluşturduğunu söyledi.

Yurt içi ve yurt dışından yoğun olarak bölgedeki yatırım fırsatlarından yararlanmak isteyenlerin aradığını anlatan Er, şunları söyledi: "Kendilerine sadece Arnavutköy için değil, komşu ilçelerde de yatırım fırsatları olduğunu söylüyoruz. Özellikle bu ilçeyle sınır komşusu olan Sultangazi ve Eyüp'te de büyük yatırım fırsatları olduğu kanısındayım. Sonuç olarak bu bölgelere yatırım yapan ve uzun vadede yatırım yapacak kişilerin kazanacağı düşüncesindeyim." 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153