banner171

Arnavutköy İETT Son Durağı Taşınıyor

Mazi Tadından Ramazan iftarlarına katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköylülere iftar öncesi müjde verdi.

Arnavutköy İETT Son Durağı Taşınıyor
 Sokak iftarları kapsamında binlerce kişiyi bir araya getirerek, Ramazan Ayı’nın bereketini Arnavutköy sakinleri ile paylaşmayı amaçlayan Arnavutköy Belediyesi; sokaklara kurulan masalarda iftar vermeye devam ediyor.
    Binlerce Kişi İftar Sofrasında

Arnavutköy Belediyesi, sokak iftarlarında binlerce mahalle sakinini ağırlamaya devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede kurulan sokak iftarlarında Pazartesi Günü; Taşoluk TOKİ, Fatih Mahallesi ve Adnan Menderes Mahallesinde gerçekleştirilirken, Salı Günü ise; Boğazköy Köyiçi, Yunus Emre ve Atatürk Mahallelerinde düzenlendi. Yoğun ilginin olduğu iftar yemeklerinde, mahalle sakinleri birlikte iftar yapmanın manevi huzurunu yaşadı.

Taşoluk TOKİ’de ki iftar sofrasına katılan Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Allah’a hamdolsun, yeni bir ramazan, yeni bir merhamet ve rahmet iklimi ve onun etrafında şekillenen iftar sofralarımızda bir aradayız.  Gönüllerimizin yumuşadığı, kalplerimizin katılığının ortadan kalktığı, mübarek bir mevsimi beraber idrak ediyoruz. Yılda bir kez bile olsa aynı sofranın etrafında buluşmak, mahalleliler olarak bir arada olmak şerefini  Allah bizlere bahşetti. Bu senede yine böyle güzel bir ortamda birlikteyiz, beraberiz” diye konuştu.

Başkan Baltacı: “ Taşoluk TOKİ Sağlık Ocağı Yakın Zamanda Faaliyette”

Vatandaşlardan gelen soruları da cevaplandıran Başkan Baltacı şöyle konuştu: “Malum geçen yıl bir sağlık ocağı inşaatımız vardı. Bu inşaatımız tamamlandı ve biz Sağlık İl Müdürlüğüne devrini gerçekleştirdik. Taşoluk Sağlık Ocağındaki aile hekimlerimizin bu tarafa nakilleri ile ilgili kendi istekleri olmadığı için nakilleri gerçekleşmedi.  Bizde bakanlığa yeni atama konusunda talepte bulunduk. İnşallah yakın zamanda yeni aile hekimleri atanarak, bu ihtiyaç giderilmiş olacak.”

Başkan Baltacı: “ İETT Son Durağı Taşoluk’a Taşınacak”

Arnavutköy İETT Amirliği ve son durağı hakkında bilgi veren Başkan Baltacı: “Arnavutköy merkezde daha doğrusu Arnavutköy’ ün çıkışında bulunan  İETT son durağımız var. Topkapı-Aksaray- Mecidiyeköy-Eminönü- Yenibosna-Başakşehir gibi şehir merkezlerimizi hareket eden otobüslerimizin son durağı. Bu otobüs son durağını İETT genel müdürlüğü ile yapmış olduğumuz görüşme sonucunda Taşoluk Belediye Ek Hizmet Binamızın yan tarafında ki alana getiriyoruz. Dolayısla daha çok vatandaşımız bu hatlardan  yararlanma fırsatı bulacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153