banner171

Arnavutköy'de anaokulu müdiresi dehşeti!

İstanbul Arnavutköy'de, biri anaokulu müdiresi iki kadın ellerinde sopayla bir iş yerini basarak terör estirdi

Arnavutköy'de anaokulu müdiresi dehşeti!
  Olay,  saat 10.30 sıralarında Arnavutköy ilçesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde bulunan Derya Aslan isimli kadına ait iş yerinde meydana geldi.


SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİLER
İddiaya göre, Arnavutköy’de bulunan özel bir anaokulunun müdiresi ile  anaokulunda hademe olarak çalışan kadın, Derya Aslan’a ait iş yerine geldi. Hademe kadın elinde sopayla Aslan’ın dükkanda bulunan arkadaşını tehdit ederken, anaokulunun müdiresi dükkanı dağıtmaya başladı. Raflarda ne varsa yere atan kadın, iş yerini savaş alanına çevirdi.

Bu sırada tehditler savuran iki kadın, iş yerinde bulunan kadının tüm ikna çabalarına rağmen dükkanı dağıtmaya devam etti. Dükkanı yerle bir eden kadınlar hızla olay yerinden uzaklaşırken, iş yerindeki kadın dükkan sahibi Derya Aslan’ı aradı. Aslan, iş yerine gelince karşılaştığı tabloyla şok oldu. Aslan, durumu hemen polise bildirdi.
Daha önce çocuğunu gönderdiği anaokulunun müdiresini tanıdığını ve çocuğunun bir öğretmentarafından darp edilmesinin ardından çocuğunu oradan aldığını söyleyen Derya Arslan, bunların olması için ortada hiçbir neden olmadığını, neye uğradığına şaşırdığını söyledi.

Yaşanan olaya ilişkin konuşan Aslan, daha önce sosyal medya üzerinden paylaştığı bir paylaşımla ilgili olabileceğini belirterek şöyle konuştu:

'İKİ YIL ÖNCE ÇOCUĞUMU ONA EMANET ETMİŞTİM'
"Ben iki yıl önce çocuğumu o kişiye emanet etmiştim. Anaokulu sahibi çünkü kendisi. O zaman merkezdeydi okulu. Ona emanet ettiğimde çocuğumu oradaki başka bir öğretmen darp etmiş. Darp ettikten sonra oradaki başka bir öğretmen bana olayları anlatınca ben çocuğumu oradan aldım. Aldıktan sonra tabi aramız bozuldu. Arkadaşlığımız kesildi. Ondan sonra da böyle olaylar oldu. Geldikleri zaman yoktum. Dükkân için alışverişe gideceğim için arkadaşıma emanet etmiştim. Yani gelmişler ellerinde sopayla arkadaşı tehdit etmişler. Ararsan seni de öldürürüz diye. Burada tabi yapacaklarını yapmışlar burası şu an buranın toplu hali. Sonra da burada yaptıklarını yapıyorlar öbür dükkâna gidiyor orayı da taşlıyorlar, ağza alınmayacak küfür ediyorlar. Esnaf onları durdurunca onlar da geri gidiyor. Arkadaşım hıçkıra hıçkıra ağlayarak beni aradı. Ben de dedim ki bayağı bir erkek topluluğu çünkü ben de gördüm attı bana resimleri sadece iki kadın."

Ortada bu olaya yol açacak bir neden olmadığını belirten Arslan, şunları söyledi:
'BURALARI BU HALE GETİREN ANAOKULU SAHİBİ, ÖĞRENCİLERE NASIL DAVRANIYOR MERAK EDİYORUM'
"Mevzu hiçbir şey yok arada bunları yapacak hiçbir şey yok, bir olay olmaması gerekiyor ama böyle oldu. Facebook’da paylaştığım bir şeyi kendi üstüne alındı ki arkadaşım bile değil, tabi ki genel bir şey isim vermedim. Yani genel konuştum isim vermedim. Görmemesi bile gerekiyor ama işte. Buraları bu hale getiren anaokulu sahibi oradaki öğrencilere nasıl davranıyor merak ediyorum. Kendisi okul sahibi yanında gelen kişi de hademe yani okulun hademesi. Elinde sopa. Sonunda eline sopayı alıyor çok böyle kameralarda gözükmüyor ama camı indirmek için elinden geleni yapıyor ama cam inmiyor olmuyor. Yanındaki hademeyi çok tanımıyorum bilmiyorum bu olayda tanıdım ne yaptığını bilmiyorum ama koruduğu kesin.’’

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153