banner171

Giresunlular Arnavutköy’de Hamsi İle Şenlenecek

Arnavutköy Giresunlular Derneği, tüm Giresunluları ve Karadenizlileri Hamsi ve Horon Şenliğine davet ediyor.

Giresunlular Arnavutköy’de Hamsi İle Şenlenecek
Arnavutköy Giresunlular Derneği ile Arnavutköy Belediyesinin ortak olarak yaptıkları 2. Hamsi ve Horon Şenliği, Arnavutköy Hasan Doğan Stadında 7 Şubat Pazar günü yapılacak. Sabah saatlerinde başlayacak şenlik saat 12’de resmen açılacak ve akşamın geç saatlerine kadar devam edecek. Kanal28 Televizyonundan naklen yayınlanacak şenliğe çok sayıda Giresunlu ve Karadenizli yanında Arnavutköy’de oturan vatandaşlarında büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Arnavutköy Giresunlular Derneği Başkanı Ahmet Karasakal “Hamsi Yemek İçin Buluşalım Giresun’u Konuşturalım sloganı ile yola çıkan derneğimiz bu sene ikincisini düzenlediği etkinlikte bir ilke daha imza atacak olan derneğimiz gelen misafirlerine guzine üzerinde demlenmiş çay ikramında bulunacağız” dedi.
Geçen sene olduğu gibi bu yıl da etkinlikte 5 ton hamsi dağıtılacağını açıklayan Dernek Başkanı Ahmet Karasakal “Programımızın sunuculuğunu her Giresunlunun çok iyi tanıdığı Musa Ada öğretmenimiz yapacak. Yöresel sanatçılarımız Erol Kaya, Kamil Yılmaz, Mehmet Duman, Aslıhan Çiçek, Hamit Çiçek, Kurtuluş Eyibil ve Baransel sahne alırken Karadeniz folklor ekibi de yöremizin en güzel oyunlarını sergileyecek” dedi.
Karasakal, Arnavutköy, Gaziosmanpaşa, Sultangazi ve Kayaşehir gibi yakın bölgelerde oturan hemşerilerini özellikle programa davet  etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153