banner171

İstanbul'da polise silahlı saldırı!

İstanbul Arnavutköy'de şüphelilerle çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı. Çıkan çatışmada 1 saldırgan da öldürüldü.

İstanbul'da polise silahlı saldırı!
 

İstanbul Arnavutköy'de uyuşturucu çetesi üyeleri polise ateş açtı. Yaralanan iki polisten biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Düzenlenen operasyonda bir saldırgan öldürüldü.

Ömerli Mahallesi'nde, uyuşturucu satıcılarına yönelik denetim sırasında aranan şüpheliyi gözaltına almak için bir gecekonduya giden mobil polis ekiplerine pompalı tüfekle ateş açıldı.

i_6612

EMNİYET MÜDÜRÜ VE BİR POLİS YARALANDI

İlk ateşte bir polis memuru yaralandı. Bölgeye Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri sevk edildi.

Şüphelilerle polis ekipleri arasında çıkan çatışmada, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü de bacağından yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÖZEL HAREKAT BÖLGEYE GİTTİ, ÇATIŞMA ÇIKTI

Çatışma üzerine bölgeye Özel Harekat ekipleri ve müzakere timleri gönderildi. Olay yerinde kaç saldırgan olduğu henüz belli değil. Polis ekipler çatışmanın yaşandığı gecekondunun çevresini kuşattı. Zaman zaman silah sesleri geliyor. Park ve çevresi boşaltılıp güvenlik şeridi çekilirken, polis helikopteri de bölgeyi havadan kontrol ediyor. Şüphelilerin saklandığı barakadan duman yükselmeye başladı.

1 SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

2 polisin tedavisi devam ederken, polise saldıran kişi çıkan çatışmada öldürüldü.

UYUŞTURUCU ÇETESİ İDDİASI VAR

Olayın terörle ilgili olmadığı, uyuşturucu çetesiyle polis arasında çatışma çıktığı bilgisi var ancak şu ana kadar teyit edilmiş bir bilgi paylaşılmadı.


Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2016, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153