banner171

BAYRAMPAŞA ARTIK DAHA GÜVENLİ, DAHA HUZURLU

BAYRAMPAŞA ARTIK DAHA GÜVENLİ, DAHA HUZURLU

BAYRAMPAŞA ARTIK DAHA GÜVENLİ, DAHA HUZURLU
 Bayrampaşa Belediyesi’nin ilçede huzur ve güvenliğin sağlanmasına yardımcı olmak amacıyla kurduğu ‘motorize zabıta ekibi’ çalışmalarıyla büyük beğeni topluyor. Toplam 7 kişilik ekip, meydan ve parklarda görev yaparak, can ve mal güvenliğini tehdit edenlere anında müdahale ediyor.

Mayıs ayında göreve başlayan Bayrampaşa Belediyesi’nin ‘motorize zabıta ekibi’ ilçeyi karış karış gezerek can ve mal güvenliğini tehdit edenlere göz açtırmıyor. Toplam 7 kişiden oluşan ekip, ilçe emniyet müdürlüğü ile koordineli hareket ederek, özellikle parklarda huzur ve güvenliği sağlamak için aralıksız görev yapıyor.

AYDINER: İLÇEMİZ ARTIK DAHA GÜVENLİ, DAHA HUZURLU
Halkın can ve mal güvenliğini sağlamak için motorize zabıta ekibiyle de hizmet verdiklerini kaydeden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Motorize zabıta ekibimiz, kolluk kuvvetlerimizle birlikte ilçemizin cadde, sokak ve özellikle parklarında huzuru bozanlara karşı önlem alıyor. Her yönüyle ilçemizin cazibe merkezi olması için çok çalıştık. Çalışmaya da devam ediyoruz. Ancak güvenlik de çok önemli. Güvenliğin olmadığı mekânlarda hiçbir alanda gelişme sağlanamaz. O nedenle ileri belediyecilik projelerimiz arasında yer alan güven timi projesini hayata geçirdik. Artık ilçemiz daha güvenli ve daha huzurlu.” dedi.

TRAFİK ZABITA GÖREV BAŞINDA
Bayrampaşa Belediyesi’ne bağlı trafikten sorumlu zabıta ekibi de Abdi İpekçi ve Numunebağ caddelerinde trafik akışını hızlandırmak ve araçların uygunsuz park etmesini engellemek için büyük çaba harcıyor. Yayaların karşıdan karşıya geçmesinde de yardımcı olan ekip, vatandaşlardan ve sürücülerden büyük beğeni topluyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2015, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153