banner171

Bayrampaşa'da bir kadın balkondan böyle atladı!

Bayrampaşa’da psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir kadın metrelerce yüksekten aşağıya atlayarak intihar girişiminde bulundu. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi

 Olay, dün akşam saat 18.00 sıralarında Bayrampaşa ilçesi Yıldırım Mahallesi 100.Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen kadın, 4 katlı binanın 3’üncü katında bulunan evinin balkonuna çıktı. Kadın ilk önce elinde bulunan bardağı ve telefonu yere attıktan bir süre sonra balkon demirlerinin üzerine çıktı. Burada kadının intihar girişimini gören komşuları polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler ve kadının komşuları ikna için uğraştı.
 
KENDİNİ BALKON DEMİRLERİNDEN AŞAĞIYA SARKITTI 


Bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile çektiği görüntülerde, kadının bir süre sonra kendisini balkondan boşluğa sarkıttığı görülüyor. Kadının daha sonra metrelerce yüksekten aşağıya kendisini bıraktığı görülüyor.

İntihar girişiminde bulunan kadını ciddi yaralar almaktan itfaiyenin açtığı büyük hava yastığının kurtarırken, ilk müdahalenin ardından kadının hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2017, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153