banner171

Bayrampaşa'da Cani kocaya 5 yakınını kurban veren teyze devlete böyle seslendi

Cani kocaya 5 yakınını kurban veren teyze devlete böyle seslendi

Bayrampaşa'da Cani kocaya 5 yakınını kurban veren teyze devlete böyle seslendi

İstanbul'da cani kocaya 5 yakınını kurban veren teyze "Devlet önlem almayınca göz göre göre ölüme gittiler" diye isyan etti.

İstanbul Bayrampaşa'da 33 yaşındaki Tuğba Özbek, 8 Temmuz'da 2 yıl önce boşandığı Şükrü Öksüzoğlu'nun (46) üzerine benzin döküp ateşe vermesiyle feci şekilde can verdi. Çıkan yangında dumandan zehirlenen oğlu Buğra Öksüzoğlu (11) da babasının kurbanı oldu. Evde bulunan anne Hayriye Özbek ve yeğenlerine yardım için yukarı kata çıkan dayı Demir Ali Batmaz ve yenge Zeynep Batmaz da ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Batmaz çifti ve Hayriye Özbek birer gün arayla hastanede hayata veda etti. Trajik olayda Öksüzoğlu'yla birlikte ölen 6 kişinin bulunduğu bir fotoğraf karesi ortaya çıktı. Olayda ölen beş kişi, teyze Yıldız Batmaz'ın düğününde fotoğraf makinesine gülümserken, aynı masada oturdukları Şükrü Öksükoğlu tarafından öldürüleceklerini bir an bile düşünmemişlerdi.

HAPİS BİLE YATMADI

5 yakınının devletin önlem almaması nedeniyle göz göre göre ölüme gittiğini belirten teyze Yıldız Batmaz, "Tuğba'nın savcılık evraklarına baktım. Şükrü'ye verilen 6 aylık uzaklaştırma kararının okudum. Belgede karara uymazsa hapse gireceği yazıyordu. Uzaklaştırma cezası aldıktan 2 ay sonra Tuğba'yı bıçakladı. Hapis bile yatmadı. 5 saat sonra serbest bırakıldı. Bu cinayet bağıra bağıra geldi. Tuğba devlete 'koruyun beni' demesine rağmen korunamadı" diye konuştu.

Geride üç yetim çocuk kaldığını belirten teyze Yıldız Batmaz Liu, "Şimdi biz kendi yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Geride üç çocuk kaldı. Asker olan Gümüşsuyu'ndaki askeri hastanede psikolojik tedavi görüyor. Isparta'daki birliğinden de "kaçaksın sen hemen gel diyorlar. Bu nasıl bir sistem. Askeriyenin birbirinden haberi yok. O çocuk bunlarla uğraşamaz şu an da. Öfkeliyim. Sisteme, devlete adalete güvenmiyorum" diye isyan etti.

Eski eşini benzin dökerek yakmıştı



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153