banner171

Bayrampaşa'da dehşet görüntüleri! Metro istasyonunda polise saldırı!

15 Temmuz Demokrasi Otogarı metro istasyonunda dün akşam yaşanan olayda evine gitmek için metro bekleyen polis memuru'nun bKasığından yaralanan polis memuru hastaneye kaldırılırken, saldırgan kayıplara karışmıştı.

Bayrampaşa'da dehşet görüntüleri! Metro istasyonunda polise saldırı!
 Olay Bayrampaşa, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda gece saat 23.15 sıralarında meydana geldi.  15 Temmuz Demokrasi Otogarın Polis merkezinde görevli polis memuru iş çıkışı evine gitmek için istasyonda metro beklerken, arkasından yaklaşan bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle polisin belindeki silahını aldı.
Polis memuru ile şüpheli arasında arbede yaşandı. Saldırgan, polis memurunun silahı ile polisi bacağından vurdu. Olay sonrası polis memuru yaralanırken, saldırgan ise polisin silahı ile birlikte yaya olarak kaçarak kayıplara karıştı. 

Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler şüphelinin olaydan sonra metro rayları üzerinden Terazidere metro istasyonu istikametine kaçtığını devamında ise taksiye binerek Okmeydanı Örnektepe Mahallesine gittiğini belirledi. Şüphelinin burada aynı saatlerde meydana gelen evde ateş etme olayına karıştığı tespit edildi. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, adreste bulunan S.Ç.'ye olayın görüntülerini izletti. S.Ç. görüntülerdeki kişinin oğlu Abdulsamet Ç. (24) olduğunu beyan etti. Abdulsamet Ç., Beyoğlu Örnek Mahallesinde polisin üzerinden aldığı ve olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2020, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153