banner171

BAYRAMPAŞA'DA EĞİTİME 25 TON DESTEK

EĞİTİME 25 TON DESTEK

BAYRAMPAŞA'DA EĞİTİME 25 TON DESTEK
 Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizdeki okullara tam destek veren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila AYDINER; Yeni  eğitim öğretim yılı  öncesinde ilçede bulunan 30 okula yaklaşık 25 ton boya yardımı yapılacağını belirti.Başkan Aydıner,” Göreve geldiğimiz  günden itibaren okulların her türlü ihtiyaçlarını elimizden gelenin daha da üstüne çıkarak  ve bütçemizden ayırdığımız rakamlarla okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz. Biz bu desteklerimiz için herhangi bir destek almıyoruz. Bizler milli eğitime ayırdığımız payı yıl boyunca okullarımıza dağıtıyoruz. Okullarımızdan gelen taleplerle bütçe planlamamızı yaptık. Bu planlama ile okullarımızın eksikliklerini yerine getireceğiz inşallah” diye konuştu.
BAKAN BOZKIR: “ TÜRKİYE’ DE TERÖR ORTAMININ MÜMKÜN HALE GELDİĞİNİ DÜŞÜNEN KESİMLER, ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE CEVAPLARINI ALMIŞLARDIR” 

Bayrampaşa Belediyesinin özel programına katılan Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Belediye Başkan’ı AYDINER’i eğitime katkılarından dolayı tebrik ederken gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan BOZKIR ; “Türkiye’nin hükümetsiz kalacağı; geçici bir hükümetle veya hükümet kurma çalışmaları sırasında olan bir Türkiye’de bu terör ortamının mümkün hale geldiğini düşünen kesimler, çok güçlü bir şekilde cevaplarını almışlardır” dedi.

İlçede ki okulların bakımı için 25 ton boya’nın dağıtıldığı programın hemen ardından  Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti

BAKAN BOZKIR;  “ BU MİLLET İÇİN, ÜLKE İÇİN NE GEREKİYORSA HÜKÜMET YERİNE GETİRECEKTİR’’

 Türkiye’nin terör eylemleri karşısında her zaman dik duruş sergileyeceğine vurgu yapan Bakan Bozkır, ”Türkiye Cumhuriyeti’nde hükümetler Türkiye Cumhuriyeti Hükümetidir. Bir saat, bir gün, bir haftada kalacak olsalar, bu ülke için, bu millet için ne gerekiyorsa Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri bunu yerine getirir.Türk milleti de bayrağı milleti uğruna en büyük mertebe olan Şehadet mertebesine ulaşmakta en ufak bir tereddüt göstermez. Sanıyorum son dönemde bu gerçeğin tekrar ortaya çıkmış olması Türkiye ile ilgili planları olanların  oyunlarını bozmuştur. Ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ne kadar güçlü olduğunu,ilelebet payidar olacağı konusunda da yeniden bir ders almış olmaktadırlar” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2015, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153