banner171

Bayrampaşa'da Haraç Çetesine Operasyon: 4 Gözaltı

Bayrampaşa'da bir iş yeri sahibinden silah zoruyla para isteyen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Bayrampaşa'da Haraç Çetesine Operasyon: 4 Gözaltı
 Bayrampaşa'da bir iş yerine gelen kimliği belirsiz silahlı 4 kişi, iş yeri sahibi C.E.'den tehdit ve silah zoruyla para istemesi üzerine dükkan sahibi C.E., çeşitli bahanelerle silahlı kişileri ikna ederek iş yerinden gönderdi. İş yeri sahibinin, silahlı şahısların ayrılmasının ardından emniyete gelerek konuyla ilgili şikayetçi olması üzerine polis ekipleri harekete geçti. İş yerinin bulunduğu ticaret merkezindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, silahlı şüphelilerin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. Polis ekipleri yapılan incelemelerin ardından şüphelilerin Orhan Y. ve beraberindeki Ergin Y., Coşkun T. ve Yüksel A. olduğunu belirlemesi üzerine harekete geçti.
Şüphelilerin yaşadıkları adresleri belirleyen polis ekipleri, dün Beylikdüzü, Bayrampaşa ve Büyükçekmece'de 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Orhan Y., Ergin Y., Coşkun T. ve Yüksel A. yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 4 tabanca ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2016, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153