banner171

Bayrampaşa’da hizmet her yerde, Bayrampaşalıya her yer Belediye

Bayrampaşa Belediyesi, “Bayrampaşa’da hizmet her yerde, Bayrampaşalıya her yer belediye” sloganıyla geniş bir yelpazede halkı bilinçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla sosyal sorumluluk kampanyası düzenliyor.

Bayrampaşa’da hizmet her yerde, Bayrampaşalıya her yer Belediye

Bayrampaşa Belediyesi, halkı bilinçlendirmek, halkın belediye hizmetlerinden faydalanmasını artırmak, vatandaşın sorularına cevap vererek, belediyeden beklentilerini tespit etmek amacıyla sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor.  Projenin ilk ayağında Ramazan Ayı boyunca “biri bana anlatsın ekibi” doğrudan halkın arasına karışarak, kurulacak olan “soruya cevap, soruna çözüm çadırında” onların belediyeden beklentilerini, isteklerini, şikayetlerini, bizzat yerinde öğrenecek. Anket uygulaması ile vatandaşın belediye hizmetlerinden yeterli düzeyde faydalanıp faydalanamadığı, belediyenin sunduğu hizmetlerden memnun olup olmadığı ve belediyeden beklentileri tespit edilecek. İlerleyen günlerde bütün Bayrampaşa’yı kapsayacak şekilde, genişletilmesi planlanan proje ile vatandaşa daha iyi hizmet sunmanın yolları belirlenecek.

Halk ile bütünleşik, sorunlara ortak akılla çözüm üretmeyi hedefleyen Bayrampaşa Belediyesi, mevcut ve gelecekte baş göstermesi muhtemel sorunları doğrudan halkın söylemleri üzerinden tespit ederek, yine mevcut sorunlara tüm önerileri dikkate alarak çözüm üretmeyi amaçlıyor.  Bayrampaşalıları sosyal, kültürel ve ekonomik düzlemde geliştirecek projelere, halkın beklentileri üzerinden yön vermek isteyen Bayrampaşa Belediyesi, bireylerden hareketle tüm mecralarda toplumun mutluluğunu artırmayı hedefliyor.

Öte yandan yerel yönetimlerin vatandaşa karşı yasal sorumluluğunu, halka ayrıntılı olarak anlatmayı, bu bağlamda, halkın haklarını bilerek kullanmasını sağlamak isteyen Bayrampaşa Belediyesi, halkın zihninde doğru olarak bilinen yanlışlara dikkat çekerek, “biri bana anlatsın ekibi” ile doğru bir bilinç oluşturmanın yollarını arayacak.

Proje kapsamında topluma geniş bir perspektifiden bakılacak, bütün yaş ve meslek grupları ayrı ayrı değerlendirilecek ve toplumun bütün kesimleri için ileriye dönük projeler üretilecek. Diğer taraftan engelli vatandaşların yaşadığı ve yaşaması muhtemel sorunlara da eğilen Bayrampaşa Belediyesi, onların sorunlarını, tespit ederek onlara özel uygulamalar geliştirmeyi amaçlamaktadır.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153