banner171

BAYRAMPAŞA’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİ YARARINA KERMES

Başkan Atila Aydıner, Bayrampaşa Belediyesi Hayırevi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararına düzenlediği kermesin açılışını yaptı. Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı’nda 24 Mayıs’a kadar açık olacak kermeste kıyafetler, çiçekler, yiyecekler ve el emeği göz nuru çeyizlikler satışa sunuluyor.

BAYRAMPAŞA’DA İHTİYAÇ SAHİPLERİ YARARINA KERMES
 Bayrampaşa Belediyesi Hayırevi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararına İsmetpaşa Mahallesi’nde yer alan Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı’nda özel bir kermes düzenliyor. Kermesin açılış kurdelesini Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Hayırevi Onursal Başkanı Melahat Aydıner, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Aytekin Uyar ve Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener birlikte kesti.
24 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacak kermeste kıyafetler, canlı çiçekler, mutfak araç ve gereçleri ile el emeği göz nuru çeyizlik ürünler satışa sunuluyor. Damak tadına düşkün olanlar için ise ev yapımı birbirinden farklı yöresel yiyecekler, tatlı, pasta ve börek çeşitleri de yer alıyor.

Kermesin açılışında konuşan Başkan Aydıner, “Bugün Miraç Kandili. Bu güzel kandil gününde hep birlikte hayırlı bir işe imza atıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yararına düzenlenen kermesin açılışını yapıyoruz. Buradan elde edeceğimiz gelirin tamamını ilçemizdeki ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için kullanacağız. Ben herkesi bu hayır işine ortak olmaya davet ediyorum. Kermese emek ve destek verenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli halkımızın da Miraç Kandili’ni gönülden kutluyorum” dedi.

Açılışın ardından Başkan Aydıner, kermese gelen vatandaşlara lokma tatlısı ikram etti.

Kermese Bayrampaşa Tekstilci ve İşadamları Derneği de (BATİAD) destek veriyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153