banner171

Bayrampaşa'da İkinci Hocaoğlu Dönemi

Spor Toto 2. Lig kulüplerinden Bayrampaşa'nın olağan kongresinde mevcut başkan İsmail Hocaoğlu, yeniden başkanlığa seçildi.

Bayrampaşa'da İkinci Hocaoğlu Dönemi
 Spor Toto 2. Lig kulüplerinden Bayrampaşa'nın olağan kongresinde mevcut başkan İsmail Hocaoğlu, güven tazeledi.
Bayrampaşa Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye tek aday olarak giren Hocaoğlu, üyelerin oylarıyla bir kez daha başkanlığa seçildi. 

Hocaoğlu, seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, geçmişten ders alarak gelecekte daha iyi olmak için çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:  

"Futbol sadece bir oyun değil, ekonomik bir sektördür. Bayrampaşa'nın futbolda hak ettiği yeri alması en büyük hayalimiz. Geçmişten ders alarak gelecekte daha iyi olmak için çalışıyoruz. Bizim için hedef, daima daha iyiye ve daha ileriye gitmek. Hepimizin bir aile olduğunu, aynı heyecanı taşıdığını biliyorum. Gelin bir olalım, birlik olalım. Kulübümüze desteğini esirgemeyen belediyemize, işadamlarımıza, kongre üyelerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."

Yönetim olarak projelerini ve hedeflerini önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri basın toplantısıyla açıklayacaklarını kaydeden Hocaoğlu'nun yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Necati Çalışkan, Abdullah Aydoğan, Kamil Çolak, Zeynel Öztürk, Adem Kaya, Cemil Kara, Kenan Sarıcan, Mustafa Günaydın, Osman Yılmaz, Murat Güneş, Halil Gürses, Ferhat Karaca, Tahsin Hazıroğlu, Emrullah Altun, Ümit Yaşar Demir, Altuğ Kongu, Ali Koraltürk, Hüseyin Akın. 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 01:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153