banner171

Bayrampaşa'da Kaldırımda yer kalmayınca yolda yürüdü ve canından oldu

Bayrampaşa'da, kaldırıma park eden araçlar yüzünden yolda yürümek zorunda kalan İbrahim Pekediz'e minibüs çarptı. Yaşlı adam, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Bayrampaşa'da Kaldırımda yer kalmayınca yolda yürüdü ve canından oldu
 Bayrampaşa'da, kaldırıma park eden araçlar nedeniyle yol üzerinde yürümek zorunda kalan İbrahim Pekediz'e arkadan gelen minibüs çarptı. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Bayrampaşa'da, 69 yaşındaki İbrahim Pekediz'in kaldırım üzerine park eden araçlar yüzünden yol üzerinde yürüyen ve seyir halindeki minibüsün çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Çevredeki bir işyerine ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kaldırıma park eden araçlar görünüyor. Seyir halindeki minibüs, İbrahim Pekediz'e yol üzerinde yürürken arkadan çarpıyor. Dengesini kaybeden Pekediz savruluyor ve yere düşüyor.

MİNİBÜS, YOLDA YÜRÜYEN BAŞKA YAYAYA DA ÇARPIYOR

Öte yandan, orta yaşlarda bir yaya da yine yol üzerinde yürürken beliriyor. Aynı minibüs o yayaya da çarpıyor ancak bir anda kendini geri çeken yaya, ezilmekten son anda kurtuluyor.

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜ SERBEST

Bu arada, gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen minibüs sürücüsünün çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153