banner171

Arnavutköy'de Sahte içki vurgunu!

Arnavutköy'de düzenlenen operasyonda sahte içki ürettiği iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Arnavutköy'de Sahte içki vurgunu!
 Arnavutköy'de düzenlenen operasyonda sahte içki ürettiği iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Arnavutköy'de sahte içki üretimi yapan 3 ayrı yere baskın düzenlendi. 3 kişinin gözaltına alındığı operasyonda çok miktarda sahte içki ele geçirildi.

GECE KULÜPLERİNE SATIYORLARDI

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Arnavutköy ilçesinde insan sağlığını tehlikeye sokacak şekilde sahte içki üretimi yapan ve ürettikleri içkileri İstanbul ili genelinde bulunan gece kulüpleri, otel ve restoranlara pazarlayan suç örgütü tespit edilerek takibe başlandığı" belirtildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şüphelilerin takibe alındığı ifade edilen açıklamada "Yapılan takip sonucunda, şüpheli şahısların imal etikleri sahte içkileri önce depoladıkları, daha sonra lüks restoranlara dağıtım yaptıkları tespit edilmiştir. Suçun delillendirilmesine müteakip suç örgütünün faaliyetlerine son vermek, suç malzemelerini ve olay şüphelilerini yakalayıp ele geçirmek amacıyla Gaziosmanpaşa Sulh Ceza Hakimliği'nden alınan arama kararına istinaden Arnavutköy ilçesi Tayakadın Mahallesi'nde toplam 3 adrese 14 Kasım 2014 Cuma günü saat 06.30'da eş zamanlı operasyon icra edilmiş, yapılan operasyonlar neticesinde E.D., C.K., S.K., isimli şüpheliler yakalanmıştır" denildi.

DÜZENEKLER BULUNDU

Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise ; 155 adet bir litrelik votka, 81 adet bir litrelik viski, 60 litre doluma hazır şişelenmemiş alkol, 1922 çeşitli markalara ait boş içki şişesi, 10 bin 518 sahte bandrol etiketi, ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 18 dolu fişek, 11 bidon-hortum-leğen'den oluşan buharlaştırma düzeneği, 3 sıcak hava üfleme ve plastik eritmede kullanılan piknik tüpü,çok sayıda şişe kapağı bulundu. Jandarmanın yaptığı tespitlerde şüphelilerin boş içki şişelerini ve kapaklarını topladıkları, şişeleri temizledikten sonra yaptıkları sahte içkileri orjinal şişelere koyarak ambalajladıkları ve piyasaya sürdükleri belirlendi. 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2014, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153