banner171

Bayrampaşa'daki patlamanın hedefi neydi?

Bu akşam Bayrampaşa'da meydana patlamanın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. İşte İstanbul'un her yerinden duyulan büyük patlamanın hedefi ve ayrıntıları

Bayrampaşa'daki patlamanın hedefi neydi?
 Bugün akşam üzeri 17.15'te İstanbul Bayrampaşa'da meydana gelen ve İstanbul'un bir çok merkezinden sesi ve basıncı hissedilen patlamaya ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. 5 vatandaşımızın yaralanarak hastanelere kaldırıldığı patlamanın hedefi ile ilgili sır perdesi de aralanmaya başladı. Böylesine büyük bir patlamayı oluşturacak Boru tipi patlayıcı ne için kullanılır? işte Ayrıntılar..
HEDEF POLİS EKİBİYDİ

Patlamanın olduğu nokta Hür Haber'in edindiği bilgiye göre çevik kuvvet polislerinin görev değişimi yaptığı noktalardan birisi. Patlama saati de polislerin nöbet değişimi saati. Teröristler tarafından araç geçişi sırasında patlatılması planlanan bombanın trafik yoğunluğu nedeniyle yola erken çıkan polis ekipleri henüz bölgeden ayrılmışken patlatılması ile büyük bir faica önlenmiş oldu. Ayrıca kazada vatandaşların da hayatını kaybetmemiş olması büyük bir şans ve hafif yaralı olarak atlatmış olmaları sevindirici gelişme oldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 00:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153