banner171

BAYRAMPAŞA’DAN ADIYAMAN’A 5 BİN KİTAP YOLA ÇIKTI

Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından toplanan 5 bin kitap ve 150 koli giyecek Adıyaman’daki öğrencilere ve çocuklara dağıtılmak üzere yola çıktı.

BAYRAMPAŞA’DAN ADIYAMAN’A 5 BİN KİTAP YOLA ÇIKTI
 Bayrampaşa Belediyesi ve Bayrampaşa Gençlik Meclisi tarafından Adıyaman’daki okullara ve çocuklara dağıtılmak üzere 5 bin kitap ve 150 koli giyecek toplandı. Toplanan 2 kamyonet dolusu kitap ve giyecekler Bayrampaşa Belediyesi önünde düzenlenen törenin ardından Adıyaman’a gönderilmek üzere yola çıktı.
Sosyal sorumluluğa dikkat çekmek için böyle bir kampanya düzenlediklerini vurgulayan Bayrampaşa Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Nuri Öretmen, toplanan kıyafetlerin yetim ve öksüz çocuklara dağıtılacağını, kitaplar ile de 2 kütüphane kurulacağını söyledi.

Törende konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de “Bayrampaşa Gençlik Meclisimiz Adıyaman’daki öğrencilerimizin kitap okumasına katkı sağlamak ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızın giyecek ihtiyaçlarını karşılamak için böyle güzel bir kampanya düzenledi. Bizler de bu kampanyaya başından sonuna kadar destek olduk. Daha önce de Van’daki evlatlarımıza oyuncaklar göndermiştik. Şimdi de Adıyaman’daki okullarımıza kitaplar gönderiyoruz. Gençlik Meclisimizi ve kampanyaya destek veren herkesi gönülden kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153