banner171

BAYRAMPAŞA’YA YEDİNCİ BİLGİ EVİ

Bayrampaşa Belediyesi, Cevatpaşa ve Terazidere Bilgi Evlerinin açılışını gerçekleştirerek ilçedeki bilgi evi sayısını yediye çıkardı.

BAYRAMPAŞA’YA YEDİNCİ BİLGİ EVİ
 Eğitime destek olmayı sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, Cevatpaşa Mahallesi Sarabosna Caddesi’nde Cevatpaşa Bilgi Evi’nin açılışını törenle gerçekleştirdi. Aynı programda Terazidere Bilgi Evi’nin de açılışı yapıldı.
Toplamda 700 öğrenci kapasiteli bilgi evlerinde Türkçe, Matematik, İngilizce ve Fen Bilgisi branşlarında ücretsiz olarak eğitim verilecek.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen bilgi evleri açılış törenine Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Aytekin Uyar, Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener, AK Parti Bayrampaşa eski İlçe Başkanı Cemil Yıldız, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“HER MAHALLEYE EN AZ BİR BİLGİ EVİ”
Programda konuşan Başkan Atila Aydıner, eğitime destek olmaya devam edeceklerini ve her mahalleye en az bir bilgi evi açacaklarını söyledi. Hükümetin eğitime bütçeden büyük pay ayırdığını ve önemli projeler geliştirdiğini kaydeden Başkan Atila Aydıner, “Belediye olarak bizler de yeni okullar, bilgi evleri ve bilim merkezleri açıyoruz. Geleceğimiz olan evlatlarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için bunu yapıyoruz. Cevatpaşa ve Terazidere Bilgi Evlerimizin açılışıyla birlikte ilçemizdeki bilgi evi sayısını yediye yükselttik. Bugün açılışını yaptığımız bilgi evlerimizde yaklaşık 700 öğrencimiz eğitim görebilecek. Halkımız ve ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Aydıner ve beraberindekiler, açılışın ardından bilgi evini gezerek incelemelerde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153