banner171

BAYTRAMPAŞA ESKİ CEZAEVİNDE UÇURTMA ŞENLİĞİ

Bayrampaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı’nda uçurtma şenliği düzenledi.

BAYTRAMPAŞA ESKİ CEZAEVİNDE UÇURTMA ŞENLİĞİ
  7’den 70’e binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen şenlikte Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.
Bayrampaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, uçurtma şenliği düzenledi. Bayrampaşa Eski Cezaevi Alanı’nda gerçekleşen şenlikte 5 bin uçurtma dağıtıldı. Etkinlikte, uçurtmalar gökyüzünde süzülürken, şenliğe katılan çocuklar ve vatandaşlar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

Etkinlik alanında çocuklarla beraber uçurtma uçuran Başkan Atila Aydıner, uçurtma şenliği ile unutulmaya yüz tutmuş bir geleneği tekrar hatırlatmaya ve yaşatmaya çalıştıklarını belirtti. Başkan Aydıner, "7'den 70'e tüm vatandaşlarımızın katılımıyla kültürümüzde yer alan uçurtma şenliği düzenledik. Şenliğimize katılan her bir vatandaşımıza birer uçurtma hediye ettik. Uçurtmalar gökyüzünü süslerken, aileler de çocuklarıyla birlikte güzel bir gün geçirdiler. Çocuklarımızı mutlu etmek bizleri de çok mutlu etti. Uçurtma şenliğimizi bundan sonra geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153