banner171

Belediye Vanspor Bayrampaşa Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto 3. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Vanspor, hafta sonu deplasman da karşılaşacakları Bayrampaşa maçının hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Tesislerinde sürdürüyor.

Belediye Vanspor Bayrampaşa Maçına Hazırlanıyor

Spor  Toto 3. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Belediye vanspor, hafta sonu deplasman da karşılaşacakları Bayrampaşa maçının hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Tesislerinde sürdürüyor.

Kulüp Sözcüsü RıdVan  Can, yaptığı açıklamada, hedef doğrultusunda zor deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istediklerini belirterek, "Bayrampaşa  maçını da kazanarak Zirve mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Kırıkhan  karşısında alınan galibiyetin sevindirici olduğunu şimdilik bu sevinci bir kenara bırakarakBayrampaşa  maçına odaklandık. " dedi.

Takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirmesine rağmen ligin İlk  maçında istenilen oyunu sergilemediklerini anlatan Can, şunları belirtti:

"Takımın Kırıkhan  karşılaşmasında ön plana çıkan birkaç futbolcunun yanı sıra henüz maça hazır değildi. Buna rağmen takım içerisinde uyum sorunu yaşadık. Ligde önemli bir hedefi kovalıyoruz. Hedefimize ulaşmak için mutlaka seri  yakalamalıyız sıfırdan bir takım kuruldu ve futbolcularda bir uyum sorunu var. Bunu da ileri ki haftalarda oynayacakları maçlarla atlatacağız. Her geçen hafta bizim için çok daha iyi olacak. Camia olarak bu zor yarışın finalini iyi yapacağımızı düşünüyorum. Bunun için birlik ve bütünlük çok önemli. Yaşanan küçük kazalarda birbirini eleştirirken daha yapıcı olmaya dikkat etmeliyiz. Tek hedefimiz var, 2. Lige yükselmek. Bunun için kenetlenirsek çok şey başarırız. Yönetim, teknik heyet futbolcu ve Basın bu arkadaşlarımızın inancı tam olursa bu yolun sonunda iyi yerlerde olacağımızı ümit ediyorum. Herkesin bu hedef doğrultusunda takıma destek olmasını bekliyoruz. "


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153