banner171

DÜNYA YETİMLERİ BAYRAMPAŞA’DA BULUŞTU

Dünyanın farklı bölgelerinden Türkiye’ye gelen yetim çocuklar, Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği akşam yemeğinde buluştu.

DÜNYA YETİMLERİ BAYRAMPAŞA’DA BULUŞTU

İnsani Yardımlaşma Vakfı (İHH) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Uluslararası Çocuk Buluşması’ kapsamında 13 ayrı ülkeden Türkiye’ye gelen 120 çocuk, Bayrampaşa Belediyesi’nin verdiği akşam yemeğinde buluştu. Verilen yemeğe, Ak Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal da katıldı. Programda ayrıca Mavi Marmara ilahisini söyleyen Somalı Abbas Abdulkadir dinleyenleri duygulandırdı.

Programa evsahipliği yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, dünya yetimlerini ağırlamaktan mutlu olduğunu belirterek, “Dertlerimizi sıkıntılarımızı ızdıraplarımızı gerek Balkan coğrafyasında gerekse dünyanın her yerinde yetimin yanına koşan onlarla beraber olan çok yapmaktadır. Bu nedenle İHH’yı ben yürekten kutluyorum. Özellikle 13 ülkeden toplanarak buraya getirdiği 120’ye yakın evladımıza kucak açması onları bizlerle birlikte buluşturması bizim için büyük bir anlam teşkil etmektedir” şeklinde konuştu.
Yemek programının sonunda Bayrampaşa Belediyesi tarafından çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153