banner171

GELECEĞİN ARDA TURAN’LARINA BÜYÜK DESTEK

Bayrampaşa Belediyesi, yeni Arda Turan’ları Türk sporuna kazandırmak için ilçedeki amatör spor kulüplerine bu yıl da malzeme yardımında bulundu.

GELECEĞİN ARDA TURAN’LARINA BÜYÜK DESTEK

 Bayrampaşa Belediyesi, 20 yıldır sürdürdüğü amatör spor kulüplerine malzeme yardımı geleneğini bu yıl da devam ettirdi. Kocatepe Belediye Stadı’nda düzenlenen programla 16 futbol, 3 basketbol ve bir de voleybol olmak üzere toplam 20 kulübe 15 çeşitten oluşan yaklaşık 5 bin adet spor malzemesi verildi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Fatma Benli, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşaspor Kulübü Başkanı İsmail Hocaoğlu, belediye başkan yardımcıları, amatör spor kulüplerinin yöneticileri, teknik direktörleri ve oyuncuları katıldı. Programda amatör sporculardan yoğun ilgi gören Başkan Aydıner, onlarla birlikte bol bol fotoğraf çektirdi.

21 YILDIR KESİNTİSİZ DESTEK
Törende konuşan Başkan Aydıner, bu desteği 21 yıldır yapan tek belediye olduklarına vurgu yaparak, “Bayrampaşa Belediyesi olarak biz bu projeyi yıllardan beri dört dörtlük yapıyoruz. Bütün amatör spor kulüplerimize malzeme desteğinde bulunuyoruz, lojistik destek veriyoruz. Ayrıca mekân desteği de sağlıyoruz. 21 yıldan beri bunu muntazam bir şekilde yürüten tek belediye biziz. Bu yıl 16 futbol takımının yanı sıra 3 basketbol bir de voleybol takımına destek sağladık. Böyle bir desteği amatör spor kulüplerine vermekten bir belediye başkanı olarak son derece mutlu olduğumu ifade ediyorum. Sevinçliyim, çünkü gençler bizim geleceğimiz. Onların sportif faaliyetlerde bulunması lazım, enerjilerini sahalara yansıtmamız lazım” dedi. 

"BU ÇOCUKLARIMIZLA BERABER BAYRAMPAŞA’YI GÜZEL YERLERE TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Bayrampaşa’da çok sayıda ünlü futbolcunun yetiştiğini söyleyerek konuşmasına devam eden Başkan Aydıner, “Burada Arda Turan’lar, Necip Uysal’lar gibi birçok oyuncumuz yetişecek. Aklınıza gelebilecek birçok oyuncu Bayrampaşa’dan yetişiyor. Bayrampaşa futbolun, basketbolun, voleybolun merkezidir. Gördüğünüz gibi evlatlarımızın hepsi burada. İnşallah bu çocuklarımızla beraber Bayrampaşa’yı gelecek güzel günlere taşımaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Verilen destekten çok memnun olduklarını söyleyen kulüp başkanları da  “Bayrampaşa Belediyesi amatör spor kulüplerine desteğini hiçbir zaman esirgemedi, esirgemiyor. Bu bizi çok mutlu ediyor. Bayrampaşa Belediyesi spora, gençliğe son derece özen gösterip, önem veriyor. Bizlere sahip çıkıyor. Bize destek veren Belediye Başkanımız Sayın Atila Aydıner’e ve çalışma ekibine çok teşekkür ediyoruz.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2015, 23:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153