banner171

Giresunlulardan Gövde Gösterisi

Giresunlulardan Gövde Gösterisi

Giresunlulardan Gövde Gösterisi
 Bayrampaşa Giresunlular Derneği muhteşem bir törenle açıldı. Daha önce kurulan ancak açılışı yaz aylarına denk geldiği için ertelenen Bayrampaşa Giresunlular Derneği dün yapılan kurdele kesme töreni ve yapılan etkinliklerle açıldı.

Dernek merkezinde yapılan kurdele kesme töreninden sonra Bayrampaşa Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan tören son yıllarda yapılan en görkemli dernek açılışlarından birine sahne oldu. Ankara’da meydan gelen terör saldırısı nedeniyle müziksiz yapılan açılışı Giresunlular ve dostlarının ilgisi yoğun oldu. Bayrampaşa protokolünün de büyük ilgi gösterdiği açılışta ilçede bulunan siyasi partiler başkan düzeyinde temsil edildiler.
Musa Ada’nın muhteşem sunumu ile başlayan programda ilk konuşmayı Dernek Başkanı Ali Öztepe yaptı. Öztepe konuşmasında “bölgemizde bulunan büyük bir eksikliği bu dernek vasıtasıyla gidermiş olduk. Bizim anlayışımıza göre hizmet bir nimettir, nimet ise birlikte olmaktır. Ben katıldığınız için sizlere, yaptıkları özverili çalışmalarla da yönetim kuruluma teşekkür ediyorum” dedi. 
Toplantıya katılan Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Balekoğlu bir konuşma yaparak Giresunluları kutladı, böyle güzel bir dernek kurdukları ve güçlü bir kadro oluşturdukları için onları tebrik etti. Balekoğlu “siz değerli hemşerilerimi tebrik ediyor, hayırlı faaliyetler yapmanızı temenni ediyorum” dedi.  
Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Hasan Turan da bir konuşma yaparak dernek yöneticilerini tebrik ederek “ne zaman çağırırsanız yanınızda olacağım” dedi. Hasan Turan daha sonra “ben de sizler gibi sivil toplum kuruluşlarında hizmet eden bir kardeşiniz iken bu yolculuğa başladık. Yıllardır bu camianın içinde hizmet eden biri olarak yapılan çalışmanın önemini anlıyorum. Köylerimiz, ilçelerimiz ve ilimiz adına dernekler kurduk. Daha sonra bunları federasyon çatısı altında topladık. Bununla ortak enerjilerimizi sinerjiye dönüştürmeyi hedefledik. Bu sinerjimizi de ilimizin ve insanımızın tanıtımına çevirdik. Bunu da en iyi bir şekilde başardığımıza inanıyoruz. Bunu Taksim Yürüyüşlerinde ve Feshane’de yapılan Giresun Günlerinde cümle âleme gösterdik” dedi.
MHP İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı Av. Hakan Özbay da bir konuşma yaparak dernek yöneticilerine başarılar diledi. Hemşerileri ile bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti. 
Toplantıya siyasi parti temsilcileri yanında çok sayıda STK temsilcisi ve Giresunlular ve Bayrampaşalılar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 22:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153