banner171

MAKEDONYA’DAKİ 3. DURAK KALKANDELEN

Bereket Konvoyu Makedonya'daki 3. iftar sofrasını Kalkandelen, 4. ve son iftar sofrasını da Üsküp’te kurdu. Konvoyun Makdedonya'da gerçekleştirdiği Kırçova, Gostivar, Kalkandelen ve Üsküp iftarlarına gösterilen ilgi yoğun oldu.

MAKEDONYA’DAKİ 3. DURAK KALKANDELEN

MAKEDONYA’DAKİ 3. DURAK KALKANDELEN

 

Bereketi ülke ülke, şehir şehir gezerek balkan halklarıyla paylaşmaya devam eden Bereket Konvoyu, Kalkandelen iftarında Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve beraberindeki çok sayıda davetliyi de ağırladı.

 

Kalkandelen (Tetova) merkezinde gerçekleştirilen iftar programına, aralarında Ak Parti Gurup Başkan Vekilleri Nurettin Canikli ve Ayşenur Bahçekapılı, Milletvekilleri, Balkan kökenli Dernek ve Vakıf Başkanları ve sponsor işadamlarının bulunduğu kalabalık bir heyet katıldı. Yaklaşık 2500 kişinin katıldığı programda hemen her programda olduğu gibi önce oruçlar açıldı.

 

Yapılan protokol konuşmalarının ardından misafir bir gurup olan Kırçova Belediyesi Halk Oyunları ekibi sahne aldı. Program İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğunun konseri ile son buldu.

 

KONVOY YUNANİSTAN’A DOĞRU YOLA ÇIKTI

 

Bereket Konvoyu sınırları aşarak gerçekleştirdiği büyük organizasyonunu, beşinci ülke olan Makedonyada, düzenlediği Üsküp iftar programı ile sürdürdü. Türk Çarşısı Taş Köprü çıkışında gerçekleştirilen organizasyona yaklaşık 500 kişi katıldı.

 

Bereket Ekibi yedinci kez 'Kardeşlik Sınır Tanımaz' diyerek geldiği Makedonya programını tamamlayarak, Yunanistan'a doğru yola çıktı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153