banner171

Sağanak Yağış Bayrampaşa'da Kazaları da Beraberinde Getirdi

Bayrampaşa ve Bakırköy'de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Sağanak Yağış Bayrampaşa'da Kazaları da Beraberinde Getirdi
İstanbul 'da sağanak yağış kazaları da beraberinde getirdi

İstanbul'da gece yarısından itibaren sağanak yağış başladı. Yağmur, sabaha karşı etkisini artırdı. Kentte dün akşam saatlerinden itibaren

hava sıcaklığı hissedilir derecede düştü. Sıcaklığın azalmasıyla birlikte, gece yarısından itibaren bölgesel olarak sağanak yağış başladı. Yağış, sabaha karşı etkisini daha da artırdı. Yağışın aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

YAĞMUR KAZALARI DA BERABERİNDE GETİRDİ Yağış sebebiyle kayganlaşan yollarda, sürücülerin dikkatsizliği eklenince kazalar da kaçınılmaz oldu. İstanbul'da yağışla birlikte birçok yaralamalı ve maddi hasarlı kaza meydana geldi.Bayrampaşa'da kontrolden çıkan 27 TH 899 plakalı TIR, kaldırıma ve elektrik direğine çarptı. Yaralanan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisi süren sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayı anlatan vatandaşlar, TIR'ın aşırı hızlı olduğunu ve kontrolden çıkarak bariyere çarptığını belirtti. Bakırköy'de ise virajı alamayan otomobil, kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Ters dönen otomobilin sürücüsünü sıkıştığı yerden polis ekipleri kurtardı. Kolundan yaralanan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153