banner171

Bölgemizde kimler milletvekili olacak?

 Siyasetin hareketlendiği bu günlerde milletvekili adayları yavaş yavaş kendini ortaya koyuyor.Kulislerin hareketlendiği bu günlerde öncellikle iktidar partisinin konuşulan adaylarını şöyle sıralayabiliriz


Süleyman Soylu : Ak partinin bölgemizdeki en etkili siyasetçisi olan Süleyman Soylunun Bölgemizden  ilk sıradan aday olmasına kesin gözüyle bakılmaktadır.


Aziz Babuşçu: İstanbul il başkanlığı görevini başarıyla 7 yıl yürüten Babuşçu’nun Ankara’dan davet aldığı ve bu sebeple önümüzdeki kongrede aday olamayacağı kulislerde konuşulmaktadır.Bu durumda Aziz Babuşçu’nun listedeki yerine kesin gözüyle bakılmaktadır.

Erhan Erol : İki dönem Gaziosmanpaşa belediye başkanlığı yapan Erhan Erol’un  Kastamonulu hemşerilerinin baskısına dayanamayarak tekrar siyasete dönebileceği konuşulmaktadır.Her ne kadar kendisi yakın çevresine “Siyasete uzağım “ mesajı veriyorsa da ,kıramayacağı yerlerden gelebilecek baskılara dayanamayabilir.

Zekiye Çapan: Gaziosmanpaşa siyasetinin en etkili bayanlarından olan Zekiye hanım Kadın Kolları kurucu başkanlığı görevinden sonra il yönetim kurulu üyeliği yapmıştır. Ak partinin kadın kotasına uygun olarak listelerde kendisine yer bulmasını beklemekteyiz.

İsmail Ergüneş: Ak parti eski ve başarılı ilçe başkanlarından İsmail Ergüneş’in bölgemizden milletvekilliği adaylığında şansının yüksek olduğu konuşuluyor.Her listeye bir tane ilçe başkanı düşünüldüğünde Ergüneş’in şansının yüksek olduğu düşünülmektedir.

Ahmet Hacıoğlu : Eski İlçe milli eğitim müdürü olan ve bölgede oldukça sevilen Ahmet Hacıoğlu’nunda adaylığı kulislerde konuşulmakta.

Prf.Dr.Mustafa AYKAÇ : Kırklareli üniversitesi kurucu rektörü Prf.Dr.Mustafa AYKAÇ’ın bölgemizden milletvekili adayı olabileceği konuşulmaktadır.


Hüsmen TERKİN:  Kırklareli eski il başkanı Hüsmen Terkin’in de ismi Kırklareli’nden adaylıkla ilgili olarak konuşuluyor.

İlave olarak  isimleri konuşulan Küçükköy Esnaf San odası başkanı Erkan Kaya, İBB ulaşım daire başkanı Yakup Demirhan , Özel Gaziosmanpaşa hastanesi Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Hayta,Çevre ve Şehircilik bakanlığı Müşaviri Yavuz Subaşı gibi isimlerin hangilerini listede göreceğiz bilmiyoruz ancak daha şimdiden aday totolar siyasi kulisleri hareketlendirdi bile..


Misafir yazar,
TAHA ÖVÜNÇ ..
YORUM EKLE
YORUMLAR
zeki
zeki - 9 yıl Önce

bide ben

Orhan yiğit
Orhan yiğit - 9 yıl Önce

bilal ay ismini atlamışsınız..

huseyin turan
huseyin turan - 9 yıl Önce

bu listede recep koral neden eksik

BETÜL ARKIN
BETÜL ARKIN - 9 yıl Önce

ak parti̇den önceki̇ memuri̇yet hayatindan tanidigimiz zeki̇ye hanimin ''i̇nsana hi̇zmeti̇''ni̇n kali̇tesi̇ne hep şahi̇d olup takdi̇r etti̇k. mi̇llet veki̇li̇ olmasi hali̇nde , hi̇zmetini̇n dahada çeşi̇tlenecegi̇ni̇ düşünüyoruz.i̇nsanlara i̇nsan oldugu i̇çi̇n deger veren zeki̇ye hanimin parlementoya gi̇rmesi̇, parlementoya deger katacaktir.

Salim Dereden
Salim Dereden - 9 yıl Önce

recep koralın yaptığı yetmedi mi!

banner208

banner148

banner150

banner153