banner171

Dedikodu diyelim geçelim mi ?

Ülkemiz de son zamanlarda yaşanılan olayların görünen yüzü dışında , görünmeyen yüzünü de merak ediyorum.
Yeni dengeler nasıl olacak , her şey süt liman mı olacak ? Asıl büyük savaş şimdi mi başlıyor ? neler olacak neler, insanlar ne yorumlar yapıyor ? ne dedikodular var aman da aman aman.
Medyadan ve Tv lerden izlediğimiz kadarıyla,Sn. Davutoğlu olağanüstü kongre talebiyle Başbakanlığı bırakıyor görünen yüz bu. Dedikodular , söylentiler ve kendisinin de satır arası ifadesi ZARURET , hayrola nereden çıktı bu zaruret  , 7 Haziran seçimleri  yüzde kırk oy ,ardından yapılan 1 Kasım seçimleri yüzde kırk dokuz BUÇUK oy tek başına iktidar milletin verdiği yetkiyle dört yıllık iktidar , ne oldu bu altı aylık sürede de ben bırakıyorum diyor Sn. Davutoğlu , muammayı biraz irdelemek gerekir.

Bu konuyla ilgili görünmeyen yüzdeki dedikodular : gördüklerine  ,bildiklerine tahammül edemedi bırakmak zorunda kaldı. Bir başka dedikodu bırakmaz ise küçük hocayla , büyük hoca nın ilişkileri sonunda PARALEL e bağlanarak sıkıntıya düşer  fısıltıları dolaşıyor.
Bundan sonraki süreçle ilgili de ne konuşmalar var aman Allahım , esas SAVAŞ şimdi başlıyormuş diyorlar. Eskiler bir araya geliyormuş diyorlar , bu böyle gitmez diyorlarmış tüm kardeşler harcanyormuş diyorlarmış , bu kadar da olmaz diyorlarmış diyorlarmış ta diyorlarmış.
Söylenti bu olur mu olur. Şu anda Ak Parti de Sn. Davutoğluna yakın çok ciddi sayıda milletvekili varmış , bakanlar varmış , belediye başkanları varmış , il , ilçe başkanları varmış , varmış oğlu varmış.
Yani parti içi muhalefet şimdi çok daha güçlü imişşşşş
Sn. Gül ,  Arınç , Çelik , Çiçek , Ergin , Kılıç bir de DAVUTOĞLU eklendi mi  HAMAMÖNÜ önü hareketi güçlendikçe güçleniyor diye yazılıyor , çiziliyor , konuşuluyor.
Bu arada PARALEL in hala daha çok güçlü olduğunu  , hala daha kayıtlarla , kuyutlarla uğraştığını her gün okuyoruz gazetelerden , sosyal paylaşım sitelerinden.  Paralel in güçlü olduğu kadar , ne KARE ,ne DİKTÖRGEN , ne ÇEMBER , ne ÜÇGEN , ne de YAMUK güçlü değilmiş diye söyleniyor.
Bu arada muahlefet le  ilgili ne var ne yok diye baktığımızda ,  geçen  sosyal paylaşım sitelerinde gördüm , gazeteye MUHALEFET KAYBOLDU aranıyor ilanı vermişler. 

Ülkenin güncel , terör olayları , ekonomik sıkıntılar , turizm bitti Ak Deniz de işletmeler kapanıyor , sınır boyu füze atıldı mı , yanlışlıkla düştü mü mevzuları , istikrar için oy isteyen ama gelinen noktada istikrarsızlaşan bir ülke olduğumuz konuşmalar , söylemler unutuldu gitti.
Şimdi erken seçim var mı ? Başkanlık referandumu yapılacak mı ?

Yüksek Seçim Kurulu nun kaşe ihalesi konuşuluyor.
Olaya nereden bakarsak bakalım , ülke üzerinde  dolaşan gri bulutlar biraz daha koyulaşıyor.  
Gop İlçede de Riskli Alan , Kentsel Dönüşüm , Acil Kamulaştırma çıkmaz bir sokağa girdi. İşler her geçen gün biraz daha zorlaşıyor.  İlçede BOMBA İSTİFALAR olabilir mi diye kulağıma bir şeyler geldi. Bu gün ki koşullarda mümkün değil sadece DEDİKODU diye düşünüyorum.
Belediye nin maddi sıkıntıları sebebiyle destek yazıları yazıldığı bilgileri geliyor. Olabilir ihtiyaç varsa istenebilir bunda bir sıkıntı yok diyor gülüp geçiyorum.

İlçemiz sanki ülkenin bir fotokopisi gibi , daha neler duyuyorum da fazla da DEDİKODU ya takılmak istemiyorum. Belediye yönetiminde herkes birbirine kümüş son bilgi.

Dedikodu diyelim geçelim mi ?

Ali Şen
YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153