banner171

DÜĞÜM İSTANBULDA ÇÖZÜLECEK

 Bölgemizin profesyonel ligdeki tek temsilcisi Gaziosmanpaşa Spor  bilindiği üzere zor günler geçiriyor.

Mücadele ettiği  3.lig 1.grupta   çok kötü günler geçiren küme düşmesi olası gözüken temsilcimiz  ligden iki takımın çekilmesiyle adeta piyango  vurmuş oldu. Ama önünde tek bir engel kaldı ,oda ankara temsilcisi Tutap Şeker spor . 3 takımın düşeceği ligde iki takımın belirlenmesi   Gaziosmanpaşa spor ile Tutap Şeker spor u kümede kalma adına bir savaş içerisine soktu .Şu anda tablo da görüldüğü üzere Şeker spor un 3 puan önünde gözüksede temsilcimiz  ligden çekilmiş olan T.Akçaabat sporla oynayacak olan  Tutap şeker sporun  maçı hükmen kazanacagını düşünürsek  puanların eşit oldugunu görüyoruz. 

 Düğüm İstanbulda çözülecek ....
Puan almakta zorluk çeken bu iki takım sezona  transferlerle başladı Ankaradan aldığımız bilgilere göre birçok futbolcu alan Şeker spor kümede kalmaya odaklandı. Bu hafta deplasmanda Adliyespordan aldıgı puanla bu işe konsantre oldugunu ve bu savaşın çetin geçeceğinin sinyallerini verdi.  İstanbulda oynanacak olan Gaziosmanpaşa- Şeker spor maçının bu düğümü çözeceğini düşünüyoruz. 

Bu maça gelene kadar puanlar almak zorunda olan temsilcimiz özellikle içerde oynanan maçlarda yoğun taraftar desteği ile galibiyet çıkarmalı. Bu ilçe  böyle zor dönemleri yaşadı ve üstesinden geldi. Bu sezonda bunun üstesinden geleceğini umuyorum heleki ligdeki iki takımın ligden çekilmesiyle piyangonun vurdugu bu  sezonda yüzüp yüzüp kuyruguna gelip  kaybetmek  bu semte yakışmaz.


YORUM EKLE
YORUMLAR
muhammet talha  alaca
muhammet talha alaca - 9 yıl Önce

gülegüle 2015

banner208

banner148

banner150

banner153