banner171

Araç fiyatının yarısı kadar sigorta meclise gitti

Araç fiyatının yarısı kadar sigorta meclise gitti

Araç fiyatının yarısı kadar sigorta meclise gitti
 Satın aldığı arabanın fiyatının yarısından fazla trafik sigorta bedeli istenen vatandaş TBMM Dilekçe Komisyonu'na şikayet dilekçesi verdi.
Bir vatandaş dilekçesinde, bu yılın mart ayında 5 bin lira karşılığında 1995 model otomobil satın aldığını, sigorta sorgulatması yaptığında bin 880 liralık sigorta bedeli talep edildiğini belirtti.

SİGORTA BEDELİ YÜKSEK GELDİ

Otomobilin önceki sahibinin 256 lira sigorta ödemesi yaptığını ve poliçesini kendisini gösterdiğini anlatan vatandaş, bin 880 liralık bedelin, 5 bin liralık bir otomobil için çok yüksek olduğunu vurguladı.

ARACIN YARISI KADAR ÇIKAN ÜCRET MECLİSE GİTTİ

TBMM'ye dilekçe veren vatandaş 22 Mayıs'ta tekrar fiyat araştırması yaptığında ise sigorta için en düşük fiyatın 2 bin 950 lira talep edildiğini kaydederek, "Arabanın yarı fiyatından fazla bir tutarda sigorta bedeli istenmesine mi yanayım, arabayı aldığımdan bu yana hala arabayı bağlatma korkusundan çalıştıramadığıma mı yanayım? Torba yasa çıktı, fiyatlar düşecek diye beklediğim halde hala günden güne fiyatlar artıyor. Eminim ülkede benim çektiğim dertten muzdarip birçok vatandaş var. Bu duruma bir çare bulmasını rica ederim." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 20:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153