banner171

Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek

Arnavutköy Belediyesi her sene olduğu gibi bu sene de amatör spor kulüplerinin yanında yer alarak, malzeme yardımında bulundu.

Amatör Spor Kulüplerine Tam Destek
 Sporun bütünleştirici ruhunu ve birlikten doğan gücünü hizmet politikasına yansıtan; genç sporcuların ve amatör branşların her zaman yanında olan Arnavutköy Belediyesi, ilçe sporuna katkıda bulunmak için malzeme yardımında bulundu.
Bu sene 5. si düzenlenen amatör spor kulüplerine yardım programda, Arnavutköy’de faaliyet gösteren 8 spor kulübüne 90 farklı üründen yaklaşık 5 bin adet malzeme dağıtıldı. Hadımköy Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen amatör spor kulüplerine malzeme yardım programına; Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcı Turgut Baran,  Garnizon Komutanı Hava Savunma Albay Mehmet Yorgancı, Futbol kulüpleri başkanları ve yöneticileri ile futbolcular katıldı.

 Sporun amatör ruhunun desteklendiği programda konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran: “ Değerli arkadaşlar Arnavutköy Belediyesi olarak, belediye başkanımızın nezdinde spora ve sporcuya yapmış olduğumuz yardımları daha organize hale getirmek için spor müdürlüğümüzü faaliyete geçirdik. Artık Arnavutköy Belediyesi’nde bir spor müdürlüğümüz var. Sadece ilçedeki bütün spor organizasyonlarını sevk ve idare etmekle alakalı görevlendirilmiş; müdürümüz ve müdürlüğümüz bünyesinde çalışan personelimiz var. Tabi ki amatör spor kulüplerimiz, Arnavutköy’de gerçekten büyük fedakârlıklar yaparak, gençlerimizin spor yapmaları yönünde büyük çabalar sarf etmektedir. Bizlerde Arnavutköy Belediyesi olarak, amatör kulüplerine en azından bir malzeme yardımı desteği yaparak, bu yapmış oldukları çalışmalara bir kattı sunmak istedik. Onun haricinde Arnavutköy Belediyespor Kulübü bünyesinde özellikle salon sporlarına ağırlık vererek, yaklaşık bir, bir buçuk senedir; basketbol, voleybol, yüzme, güreş, halter, bisiklet ve wushu olmak üzere 8 branşta katkı göstermekteyiz” dedi.

Başkan Yardımcısı Baran konuşmasına şöyle devam etti: “  Arnavutköy Belediyespor bünyesinde bu sene; Karate ve halk oyunları branşlarında faaliyete geçecek. Farklı spor branşlarına verdiğimiz önem neticesinde, Arnavutköy Belediyespor Bayan Voleybol takımımız ciddi manada başarı elde ederek, gençlerde Türkiye 3. sü oldu.  Güreş ve wuhsuda İstanbul şampiyonu olan yaklaşık 5 farklı sporcumuz bulunmaktadır. Bu sporcularımız, milli takımlarda Arnavutköy Belediyesini ve Arnavutköy’ün ismini yüceltmekteler. Halter takımında ise 3 farklı sporcumuz kendi kilolarında Türkiye şampiyonu oldu. Bu sene yüzme takımını da inşallah faaliyete geçireceğiz.  Özellikle yüzme bilmeyen kimse kalmasın sloganıyla bütün okullarımızda istekli olan öğrencilerimizi 5 seansta yüzme eğitimi vereceğiz. Bu eğitim esnasında yüzmede başarılı olan çocuklarımızı seçerek bir takım oluşturacağız” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, her kulübün kendi rengine göre özel tasarlanmış formaları ve spor malzemelerini kulüp başkanları ve yöneticilerine teslim etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153