banner171

Emeklilere Yeni Yıl Müjdesi!

Emekliye promosyon müjdesi yeni yılda geliyor

Emeklilere Yeni Yıl Müjdesi!
 10 milyon emeklinin merakla beklediği promosyon pazarlığı bu hafta başlıyor. SGK ile bankalar masaya oturacak, anlaşma sağlanırsa beklenen ödeme ocak ayında 'yılbaşı hediyesi' gibi emeklilerin hesabında olacak.
Yaklaşık 10 milyon emeklinin heyecanla beklediği promosyon pazarlığı bu hafta başlıyor. SGK ile bankalar masaya oturuyor. Anlaşma sağlanırsa, emekliler ocak ayında banka promosyonuna kavuşacak. Takvim Gazetesi'nin haberine göre, emeklilere banka promosyonu kapısını açacak görüşmeler bu hafta başlıyor. 

HAZIRLIKLAR TAM GAZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in talimatı üzerine konuyla ilgili çalışma başlatan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), bankalarla masaya oturacak. Bankalar, SGK'yla buluşma öncesi hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Komisyon kuran bankalar, maliyet hesabını çıkarıyor. Edinilen bilgiye göre, bu haftaki buluşmada bankalar SGK'ya ilk tekliflerini verecek. 

EN AZ 3 GÖRÜŞME OLACAK

Kurum, teklifleri alıp bunları kendi içinde değerlendirecek. Promosyon konusunu toplu sözleşme masasına taşıyan Memur- Sen'den de görüş alınacak. Bankaların tekliflerinin makul bulunmaması halinde SGK, bankalardan tekliflerini revize etmelerini isteyecek. SGK ile bankalar arasında en az 3 görüşme olması bekleniyor. Görüşmelerin de ekim ayında tamamlanacağı tahmin ediliyor.

EMEKLİLER DE KREDİ ÇEKER...

SGK, bankalarla masaya eli güçlü oturacak. Masada SGK, emekliler için yıllık 122 milyar liralık maaş ödemesinin bankalara yatırıldığını vurgulayacak. Emeklilerin tüm parasını hemen bankadan çekmediği ifade edilecek. Ayrıca, 10 milyon emeklinin banka müşterisi olduğunun altı çizilecek. Emeklilerin de kredi kartı kullandığı, kredi çektiği belirtilecek. 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2013, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153