banner171

Eyüp Belediyesi Sürekli Eğitime Tabi Tutuluyor…

Yerel yönetimlerde daha kaliteli hizmet felsefesiyle personel eğitimlerini başlatan Eyüp Belediyesi, bu çalışmasını 2015 yılı sonuna kadar sürdürecek.

Eyüp Belediyesi Sürekli Eğitime Tabi Tutuluyor…

Eyüp Belediyesi personeli için her hafta salı, çarşamba ve perşembe günleri eğitim seminerleri düzenleniyor. 
İnsana yapılacak yatırımın önemine değinen, kişinin kendini geliştirmesi ve eğitimi, yenilikleri takip etmesinin çağdaş yaşamın bir gereği olduğunu vurgulayan Remzi Aydın, Belediye personelinin eğitimlerinin 2015 yılı sonuna kadar süreceğini söyledi.

Aydın, öncelikli olarak  Belediyenin vatandaşla yoğun temas kurduğu Zabıta, Güvenlik, Beyaz Masa ve Halkla İlişkiler personeline, insan ilişkileri, vatandaş memnuniyeti, iyi iletişim kurma, stres ve çatışma yönetimi konularında sürekli eğitim seminerleri verildiğini ifade etti. 
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen hizmetiçi eğitim programları her hafta salı, çarşamba ve perşembe günlerinde Eyüp Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılıyor.

Seminerlerde, Doç.Dr Orhan Erdem tarafından Zabıta, Güvenlik ve Beyaz Masa personeline ‘stres ve çatışma yönetimi’, ‘ikna ve zor insanlarla başa çıkma teknikleri’ konusunda, telefonda iletişim teknikleri konusunda Beyaz Masa ve sekreterlere,  KİK Uzmanı İrfan Yılmaz tarafından tüm birim personeline ve müdürlere Kamu İhale Mevzuatı konularında dersler veriliyor. Ayrıca Avukat Coşkun Tokmak da, tüm birim yöneticilerine  6552 Sayılı Torba Yasa’yla ilgili işveren ve alt işverene yönelik düzenlemeleri kapsayan mevzuat  eğitimleri veriyor.
Hizmetiçi eğitimlere 2015 yılında ara vermeden devam edileceği, farklı konularda uzman eğitmenler tarafından yaz dönemi hariç sürekli devam edeceği ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153