banner171

Kuyumcular kredi kartında taksit yasağının kaldırılmasını istiyor

Gaziosmanpaşa Haşhaşlar Kuyumculuk sahibi Murat Haşhaş, kuyumcu ensafı için taksitlerin sıfırlanması dolayısı ile esnaf ve vatandaşların zor durumda kaldığını söyledi.

Kuyumcular kredi kartında taksit yasağının kaldırılmasını istiyor
Gaziosmanpaşa Haşhaşlar Kuyumculuk sahibi Murat Haşhaş, kuyumcu esnafı için taksitlerin yeniden uygulanmaya başlaması gerektiğini söyledi.

Gphaber genel yayın yönetmeni Gülsüm Şahin, Gaziosmanpaşa’nın sevilen esnaflarından Haşhaşlar Kuyumculuk sahibi Murat Haşhaş’ı ziyaret etti. 

Ziyaretin ana gündem maddelerinden biri kuyumculukta kredi kartına getirilen taksit yasağı oldu.
Murat Haşhaş, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada Kuyumculuk alışverişine getirilen taksit yasağının, çok olumsuz etkilediğini söyledi.

Sevgililer Günü öncesi sektör olarak kuyumculukta taksitli satışların yeniden başlatılmasını talep ettiklerini açıkladı.

Kuyumculuk alışverişine getirilen taksit yasağının altın takı ve mücevher satışlarını yüzde 30-40 oranında olumsuz etkilediğini belirten Haşhaş, "Sektörümüzün hareket kazanacağı Sevgililer Günü yaklaşıyor. Bugün, bakıyorsunuz geri dönüşü olmayan cep telefonları satışlarında da taksit geri geldi. Altın ve mücevher gibi geri dönüşü olan, kötü günlerin ve ekonomik krizlerin tek çıkış noktası olan kuyumculuk sektöründe de taksitli satışların yeniden başlatılmasını istiyoruz Dedi. 
Kuyumcu esnafı olarak kredi kartına 12 ay taksitin geri gelmesini istiyoruz. Buradan hükümete sesleniyorum: 12 ay taksiti lütfen geri getiriniz..."

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153