banner171

Samsung, Galaxy S9 ve S9 Plus'ın Türkiye tanıtımını yaptı

Samsung, Galaxy S9 ve S9 Plus'ın Türkiye tanıtımını yaptı

Samsung, Galaxy S9 ve S9 Plus'ın Türkiye tanıtımını yaptı
- Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yeğen: "Tüm dünyada günde 5 milyar karşılıklı emoji paylaşılıyor. Türkiye'de ise günde neredeyse 200 milyon emoji, 40 milyon civarında da Gif paylaşılıyor. Galaxy S9 ve S9 Plus bu anlamda görsel ve sosyal nesil için tasarlandı"
- 64GB'a sahip Galaxy S9'un tavsiye edilen Türkiye fiyatı 4 bin 599 lira, 64GB, 128GB ve 256GB seçenekleriyle gelen Galaxy S9 Plus'ın tavsiye edilen fiyatları sırasıyla 5 bin 199, 5 bin 399 ve 5 bin 699 lira olarak açıklandı.

Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, "Tüm dünyada günde 5 milyar karşılıklı emoji paylaşılıyor. Türkiye'de ise günde neredeyse 200 milyon emoji, 40 milyon civarında da Gif paylaşılıyor. Galaxy S9 ve S9 Plus bu anlamda görsel ve sosyal nesil için tasarlandı." dedi.

Samsung'un global lansmanını Barcelona'da düzenlenen GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde gerçekleştirdiği akıllı telefonları Galaxy S9 ve S9 Plus'ın Türkiye lansmanı, en önemli moda etkinliklerinden biri olarak kabul edilen "Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul"da yapıldı.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim ve Samsung Electronics Türkiye Mobil İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen'in katılımıyla gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinde fotoğrafçı Tamer Yılmaz’ın leylak moru renginden ilham alarak Galaxy S9 Plus ile çektiği kareler ve ultra ağır çekim videolar da katılımcılarla paylaşıldı.

Etkinlikte bilgi veren Tansu Yeğen, Barcelona'da yapılan tanıtımın ardından ürünü hızlı şekilde piyasaya sürdüklerini bildirerek, geri dönüşlerin oldukça pozitif olduğunu anlattı.

Telefonların sesi iletmesinin ardından emoji kullanımının tüm kitleler için önemli hale geldiğine işaret eden Yeğen, şunları kaydetti:

"Bir anda hepimiz görsel simgeleri kullanabilen sanatçılar gibi olduk. Sahiden de bugün, özellikle bu görselliğin bu kadar yayılması ile birlikte emojilerle birçok şeyi anlatabiliyoruz. Artık günümüz sosyal medyanın günü, yoğun şekilde sosyal medya kullanımı var. Sosyal medyanın gücüne bakıldığında tüm dünyada günde, 1,2 trilyon fotoğraf paylaşılıyor, 10 milyar fotoğraf çekiliyor, 5 milyar karşılıklı emoji paylaşılıyor. Türkiye'de ise günde neredeyse 200 milyon emoji paylaşılıyor, 40 milyon civarında da Gif paylaşılıyor. 

İşte bu kapsamda Galaxy S9'da biz biraz daha ileri gittik. Galaxy S9 ve S9 Plus bu anlamda görsel ve sosyal nesil için tasarlandı. Bu telefonu anlatırken ilk defa çok fazla teknolojiden değil, daha çok nasıl kullanılacağından bahsettik. Bu telefon bugünkü ihtiyaçlara fazlasıyla karşılık verecek ve çok sayıda inovatif özellik koyduk."

Telefonun sahip olduğu özellikler hakkında bilgi veren Yeğen, sonsuz ekran özelliği S8'e göre daha da geliştirilen telefonların en çok fotoğraf kalitesi, Samsung markasına duyulan güven, şık tasarımları ve yüksek performanslarından dolayı tercih edildiğini bildirdi.



- Kişiselleştirilebilen emojiler tüm sosyal medya mecralarında kullanılabilecek



Tansu Yeğen, AR Emoji özelliği sayesinde kişiselleştirilen emojilerin tüm sosyal mecralarda kullanılır hale geldiğinin altını çizerek, kullanıcıların bu özelliğe yoğun ilgi gösterdiğini anlattı.

Telefonun en fazla öne çıkan özelliklerinden olan AR emojinin gerçek hayattaki duyguları istenilen uygulamada paylaşılacak formatta emojilere dönüştürdüğünden bahseden Yeğen, şu bilgileri verdi:

"Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus, Gece Siyahı, Titanyum Grisi ve yeni Leylak Moru renk seçenekleriyle tüm yetkili satış noktalarında kullanıcılarla buluşuyor. 64GB'a sahip Galaxy S9'un tavsiye edilen fiyatı 4 bin 599 lira olurken, 64GB, 128GB ve 256GB seçenekleriyle gelen Galaxy S9 Plus'ın tavsiye edilen fiyatları sırasıyla 5 bin 199, 5 bin 399 ve 5 bin 699 lira. Galaxy S9 ve S9 Plus'a sahip olmak isteyen tüketicilerimiz, belirli üçüncü taraf satış noktalarından eski telefonlarını vererek 4 bin 250 liraya kadar indirim ve 12 aya varan vade farksız ödeme seçenekleri gibi fırsatlardan yararlanabilecek."

DaeHyun Kim de Samsung'un mobil teknolojilerde devrimsel bir sürece liderlik ettiğini belirterek, "Yıllık 14 milyar dolar Ar-Ge bütçemiz ile tüketicilerimize en mükemmel ürünleri sunmak için çalışıyoruz. Samsung olarak akıllı telefonların sadece iletişim cihazı olmadığını, yaşam stillerini ifade ettiğini biliyoruz. Bu nedenle Galaxy S9 ve S9 Plus'ı yeni teknolojilerle ortaya çıkan yeni hayat stillerine uygun olarak tasarladık." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153