banner171

4 Çocuklu Aileye Üçüz Bebek Sürprizi

4 Çocuklu Aileye Üçüz Bebek Sürprizi

4 Çocuklu Aileye Üçüz Bebek Sürprizi
 Eyüp Belediyesi’nin ‘Hoşgeldin Bebek’ projesi büyük ilgi görüyor. Başkan Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın, ilçedeki yeni doğan bebekleri ziyaret ederek onlara hediyeler sunmaya devam ediyor. Başkan Remzi Aydın ve eşi Tülay Aydın bu kez, 4 çocuk sahibi Demir ailesinin prematüre olarak doğan tek yumurta üçüzleri Ahmet, Muhammet ve Mehmet’i ziyaret ettiler.
Yeşilpınar Mahallesi’nde oturan aileye ESER ve Şeker Hayat projesinde eğitim gören engelli çocuklar tarafından hazırlanan Hoş geldin Bebek sepetlerini hediye eden Başkan Aydın, aileyi tebrik etti. “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri kapsamında Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı doktorlar da bebeklerin muayene ve kontrollerini de yaptılar. Başkan Remzi Aydın, Demir ailesine çocukların ihtiyaçları için destek olacaklarının sözünü verdi.

  “GERÇEKTEN BU BABANIN YERİNDE OLMAYI İSTERDİM”

Nikah kıyarken çiftlere en az 6 çocuk önerisi yaptığını vurgulayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Ben çok çocuklu aileler olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bir ailenin en az 3 veya 4 tane çocuklarının olması gerekiyor. Dünyanın bütün ülkelerinde nüfus arttırmaya yönelik politikalar var. Bizim de hem aile hem toplum olarak daha güçlü olmamız için nüfusumuzu arttırmamız lazım. Ben gerçekten bu babanın yerinde olmayı çok isterdim.  Samimiyetle ifade ediyorum çokşanslı bir baba” dedi.

Çocuklarının 3’üz olduğunu öğrendiğimde şok olduğunu ifade eden Ercan Demir ise, “ Çocuklarımın masrafları çoğalacağı için ek iş yapacağız artık. Tabii ki mutluyuz güzel  bir duygu ama fazla olunca zor oluyor. Geceleri uyumadığımız günler çok oluyor. Çocuklarımın 3’ü birden aynı anda ağlamaya başlıyorlar. Kimi zaman 3’ü aynı anda acıkıyor, zor oluyor bakması. Belediye başkanımızın bizi ziyarete gelmesinden son derece memnun olduk” dedi.

3’üz çocuklara bakmanın kolay olmadığını dile getiren anne Kadriye Demir de, “ Sizinle röportaj yaparken gördüğünüz gibi ağlıyorlar hepsi bir anda. Ben de 3’üz olmalarını beklemiyordum, bizim için sürpriz oldu. 4 çocuktan sonra nasip 3’üz çocukmuş. Çocuklarımdan sadece Ahmet’in biraz rahatsızlığı var o da zamanla iyi olacak inşallah” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2016, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153