banner171

Başkan Aydın Rize Tanıtım Günleri’nin açılışına katıldı

İstanbul Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) ve Rize Valiliği Organizasyonuyla 26-29 Mart tarihleri arasında yapılacak olan 8. Rize Tanıtım Günleri Eyüp Feshane’de başladı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da açılışta Rizelileri yalnız bırakmadı.

Başkan Aydın Rize Tanıtım Günleri’nin açılışına katıldı
Rize’nin kültür ve turizminin tanıtılması amaçlanan etkinliğe,  Kültür Turizm eski Bakanı İsmail Kahraman, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap,  Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Celal Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Karaman,  Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve çok sayıda davetli ve misafir katıldı.

Rize Valisi Ersin Yazıcı organizasyonu hazırlayıp sunan RİDEF’i tebrik ederek; “İstanbul Feshane’de çok güzel bir alan oluşturuldu. Ben buradan İstanbullulara seslenmek istiyorum. Çok yoğun bir şehirde yaşıyorsunuz, bu güzel kent sizi yoruyor. Biz diyoruz ki başta Rize olmak üzere Doğu Karadeniz’in güzelliklerini gelin görün” diye konuştu. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldığı açılışta kurdeleyi diğer yetkililerle kesti ve Feshane’yi gezerek Rizelilerle bol bol sohbet etti.  

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2015, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153