banner171

Başkan AYDIN Ziyaretçi Akınına Uğruyor...

Eyüp'te 30 Mart yerel seçimlerini kazanan isim olan Belediye Başkan Remzi Aydın'a ziyaretler devam ediyor.Aydın kendisini tebrik etmeye gelen ziyaretçileri makamında ağırlıyor

Başkan AYDIN Ziyaretçi Akınına Uğruyor...
 Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde sürüyor. Başkan’ı Ak Parti Kemerburgaz Teşkilatı mensupları da ziyaret ederek tebrik etti. 

Başkan Remzi Aydın, teşekkür ederek, “Kemerburgaz’a gelerek sizlerle sık sık biraraya geleceğim. İsteklerinizi, sorunlarınızı ilettiğiniz anda çözüme kavuşması için bir sistem kuruyoruz. Başkanlığımıza, Beyaz Masa’ya ya da mail yoluyla attığınız sorun ve şikayet dilekçelerinizin takibi anında yapılacak ve size gelişmelerle ilgili bilgi verilecek” dedi.

Akit Gazetesi’nden Ziyaret

Akit Gazetesi Reklam Koordinatörü Muhsin Kayışlı Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı makamında ziyaret etti. Kayışlı Başkan’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

22. Dönem Milletvekili Mustafa Baş Eyüp’te

Başkan’ı ziyarete bugün 22. Dönem İstanbul Milletvekili Mustafa Baş ve siyasetçi dostları ziyaret etti. Baş, Remzi Aydın’a görevinde başarılar diledi. Başkan Aydın da kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.


Bayburtlular Derneği’nden Ziyaret…

Bayburtlular Derneği Başkanı, Topçular Mahallesi Muhtarı Remzi Tükenmez Başkan Remzi Aydın’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Başkan Remzi Aydın da dernek, STK, vakıf vb. çok önem verdiğini belirterek, onların fikir ve önerilerine her zaman açık olduklarını söyledi.

İnsan ve Medeniyet Hareketi ve Girişimci İşadamları Vakfı’ndan Ziyaret…

Başkan’ı bugün İnsan ve Medeniyet Hareketi Başkanı Mehmet Güney, Girişimci İşadamları Vakfı Genel Sekreteri Bahri Çetin ve diğer yöneticiler ziyaret etti. 
Remzi Aydın’ı kutlayarak görevinde başarılar dileyen Mehmet Güney, “Eyüp Sultan’a yapacağınız her çalışmada başarılı projelere imza atacağınıza inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başkan konuklarına çok teşekkür ederek hatıra pozu çektirdi.

İstanbul Ticaret Odası’ndan Ziyaret

Başkan’ı bugün İstanbul Ticaret Odası İdari İşler Satınalma Müdürü Mehmet Fatih Üçüncü ziyaret ederek tebrik etti. Başkan da Fatih Üçüncü’ye çok teşekkür etti.


Yeşilpınar Mahalle Muhtarından Ziyaret


Yeşilpınar Mahallesi Muhtarı İlker Çonak, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı ziyaret ederek tebrik etti.
Remzi Aydın, ziyaretleri nedeniyle Çonak’a teşekkür ederek, çalışmalarında her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Eyüp Müftüsü’nden Tebrik Ziyareti

 Eyüp Müftüsü Dr. Muammer Ayan ve Ömer Yararbaş ziyaret etti.
Müftü Muammer Ayan, Başkan Remzi Aydın’ı kutlayarak yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan ziyaretlerinden dolayı Ayan ve Yararbaş’a çok teşekkür etti.

Muhtarlardan Tebrik Ziyareti

Rami Cuma Mahallesi Muhtarı Gürol Birkardeşler, Topçular Mahallesi Muhtarı Remzi Tükenmez, Düğmeciler Mahallesi Muhtarı Kazım Sarı, Nişanca Mahallesi Muhtarı Ramazan Güven, Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Orhan ve Pirinççi Mahallesi Muhtarı Recep Yıldız, Başkan Remzi Aydın’ı ziyaret ederek tebrik etti.
Başkan Remzi Aydın da ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür ederek, kendilerine her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 18:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153