banner171

Başkan Aydın’dan Bayram Ziyaretleri

Başkan Aydın’dan Bayram Ziyaretleri

Başkan Aydın’dan Bayram Ziyaretleri
 Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Kurban Bayramı boyunca ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bayramlaştı. Parti ilçe merkezleri ve STK’lara ziyaretler gerçekleştiren Başkan Aydın, ayrıca Eyüp’te yapılan çalışmalar hakkında da vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Aydın’a AK Parti 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı Murteza Zengin ile AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç da eşlik etti. 



Sultan Center’da bulunan Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden Başkan Aydın’ı dernek başkanı Cahit Özarslan ve üyeler karşıladı. Burada bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydın, elini öpen çocuklara da bayram harçlığı vermeyi ihmal etmedi.  Vatandaşlara Eyüp’te yaptıkları çalışmaları anlatan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 1 Kasım’da seçimlerde istikrarın devamından yana tavır koymalarını istedi. 7 Haziran’dan sonra ülkede istikrarın kaybedilmesinin sonuçlarını hep beraber yaşadığımıza dikkat çeken Başkan Aydın, “Güvenliğimiz ve ekonomik birikimlerimizin oldukça sıkıntılı süreçlere girdiği malumdur. Gün, farklı siyasi görüşlerimiz olsa da memleketimizin ve çocuklarımızın geleceği için birlik olma günüdür. Gelin hep birlikte 1 Kasım’da istikrarın devamından yana tavır koyalım” diye konuştu.
Kurban Bayramı’nda Eyüp’ün her mahallesine giderek vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Aydın, özellikle sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Akşemsettin Mahallesi’ndeki Erzurum Pasinler Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği ile Yeşilpınar Mahallesi’nde bulunan Sivas Zara Korkut Köyü Derneği ve Doğan Spor Kulübü’nü de ziyaret ederek bayramlaşan Başkan Aydın, mahalledeki gençlerle de bol bol sohbet etti. BBP Eyüp İlçe Başkanlığı’na da bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Aydın ve beraberindekiler, ilçe başkanı Kemal Aydın ve parti üyeleri ile bayramlaştı. 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2015, 22:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153