banner171

Başkan Aydın'dan Bulimia Hastalığına Yakalanan Özlem'e Ev Yardımı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bir TV programında bulimia hastalığına yakalanan Özlem Gözüyılmaz'a tedavi süresince kalacağı ev yardımında bulunacağını söyledi.

Başkan Aydın'dan Bulimia Hastalığına Yakalanan Özlem'e Ev Yardımı

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşim Salkım'ın Yeni Ben programında yakalandığı hastalığının tedavi süreci için yardım isteyen Özlem Gözüyılmaz'a tedavi süresince kalacak eşyalı ev desteğinde bulunacağını söyledi. Programa telefonla bağlanan Başkan Remzi Aydın, "Canlı yayın programınızda Özlem kızımızı eşim Tülay Hanım görmüş ve çok etkilenmiş. Programı bana izletti, ben de çok etkilendim. Biz Eyüp Belediyesi olarak üç aylık tedavisi süresince, kızımızın ve annesinin barınma ihtiyacını karşılayacağız. Evle, mutfakla ilgili başka ihtiyaçlara da yardımcı olacağız." dedi.

Balıkesir'de yaşayan ve maddi imkansızlıklardan dolayı üç yıl önce yakalandığı bulimia (yemek yiyememe) hastalığının tedavisine başlayamayan Özlem Gözüyılmaz, Yeşim Salkım'ın programına başvurarak yardım istedi. 66 kilodan 38 kiloya düşen Gözüyılmaz'ın çağrısına ilk Çapa Tıp Fakültesinden destek geldi.

Üç ay boyunca Çapa Tıp Fakültesinde tedavi görecek olan Gözüyılmaz'ın tedavi süresince İstanbul'da kalabilmesi için ev yardımına da Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın koştu. Yeşim Salkım ile telofon görüşmesi gerçekleştiren Başkan Aydın, "Eyüp, Çapa’ya yakın. Eyüp kutlu ve güzel bir mekan. Kızımız için Eyüp’te eşyalı bir ev aramaya başladık bile. 2-3 gün içinde halledeceğiz inşallah." diye konuştu.

Duyarlı davranışı için teşekkür eden Yeşim Salkım'a hayırın önemli olduğunu belirten Başkan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu toplumun bir ferdi olarak Eyüp'te bir ensarın torunları, bir ensar beldesinin insanları olarak göreve geldiğimiz günden bu yana açı, muhtacı, yoksulu olmayan bir Eyüp Sultan idealiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnsanlarımıza her anlamda kucak açıyoruz. Tabii toplumumuzdaki ihtiyaç sahibi tüm insanlarımıza kucak açmamız lazım. Bu bizim medeniyetimizin, inancımızın, kültürümüzün gereği aynı zamanda. Çok hayırsever vatandaşlarımızın olduğunu biliyorum. Yeter ki doğru bir şekilde bu hayırları buluşturalım. Özlem kızımızın tabii ki de haklı ve meşru talepleri var. Bu anlamda kalabileceği bir ev yardımında bulunacağız kendisine."

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153