banner171

Başkan Aydın’dan Liselilere “Bu Abinizin Kapısı Size Her Zaman Açık”

Eyüp Belediyesi’nin eğitime destekleri dur durak bilmeden devam ediyor. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın “Destek Bizden Başarı Sizden” kampanyası dahilinde lise son sınıf öğrencilerine eğitime destek çeklerini veriyor.

Başkan Aydın’dan Liselilere “Bu Abinizin Kapısı Size Her Zaman Açık”
Okullarda düzenlenen törenlerde konuşan Başkan Aydın, lise son sınıf öğrencilerine çağrıda bulunarak “Okul bittikten sonra bizimle irtibatınızı koparmayın, bizler size her konuda destek olmaya devam edeceğiz. Herhangi bir ihtiyacınız olursa gelin bu abinizin kapısı size her zaman açık” dedi.
Başkan Remzi Aydın, Eyüp’te üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine destek vermeye devam ediyor. Liselerde düzenlenen törenlerde Başkan Aydın son sınıf öğrencilerine eğitime destek çeklerini takdim ediyor.

BAŞKAN AYDIN DERECEYE GİRENLERİ YURTDIŞINA GÖNDERECEK
Eyüp Anadolu Lisesi ve Oğuz Canpolat Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törenlerde konuşma yapan Belediye Başkanı Remzi Aydın “Sizler sınava hazırlanıyorsunuz. Sınavda hepinize başarılar diliyorum. Bu sene yıllıklarınızı da hazırlıyoruz. Sınavdan sonra bir mezuniyet şöleni yapacağız, yıllıklarınızı da orada size takdim edeceğiz. Lise son sınıf öğrencilerinden dereceye giren öğrencileri yurtdışına göndereceğiz diye daha önce size bir söz vermiştim. O sözümüzü de yerine getireceğiz. İspanya ve Balkanlar’ı kapsayan toplamda dört ülkeye göndereceğiz. Zannediyorum Haziran ayının ilk haftası bir kura çekeceğiz ve hangi kardeşimizin hangi ülkeye gideceğini belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.
“SİZE HER KONUDA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Başkan Aydın ayrıca öğrencilerden bir ricada bulunarak “Sizlerden bir şey rica ediyorum, okul bittikten sonra bizimle irtibatınızı koparmayın, bizler size her konuda destek olmaya devam edeceğiz. Herhangi bir ihtiyacınız olursa gelin bu abinizin kapısı size her zaman açık. Elimizden geldiği kadar sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Belki sohbet etmek istersiniz, belki soracağınız bir şey olur. Ne olursa gelin oturalım konuşalım” şeklinde konuştu.
Proje kapsamında toplamda 3 bin 756 lise son sınıf öğrencisine eğitim desteği verilecek. Her öğrenciye ise beş yüz TL eğitime destek payı dağıtılacak.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2015, 01:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153