banner171

Bezmialem Vakıf Üniversite Hastanesi Eyüp'te açılıyor

Bezmialem Vakıf Üniversite Hastanesi Eyüp'te açılıyor

Bezmialem Vakıf Üniversite Hastanesi Eyüp'te açılıyor
 Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Şubat ayında düzenlenecek törenle Eyüp'te hizmete açılacak. Eyüp Belediyesi bünyesinde oluşturulacak merkezde, ücretsiz Aile Danışmanlığı hizmeti de verilecek.

Geçtiğimiz yıl Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Tüzgen arasında imzalanan protokolle Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi, Alibeyköy Silahtarağa Caddesi üzerinde yapılan yerleşkede Şubat ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak. Kampüste Beslenme ve Diyetetik, Ergoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Odyoloji ve Sağlık Yönetimi olmak üzere altı bölümle hizmet verilecek. Eyüp Belediyesi bünyesinde oluşturulacak merkezde, ücretsiz Aile Danışmanlığı hizmeti de verilecek.

Konu ile ilgili olarak Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Genel Sekreteri Zeynep Gökçen ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Erdal Tekarslan, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili olarak Başkan Remzi Aydın, 'Şubat ayında vakfın eğitim birimlerinin bulunduğu fakülte, meslek yüksekokul ve poliklinik açılışı yapılacak. Bununla ilgili son hazırlıkları gözden geçirdik. Konu ile ilgili bilgi verdiler'dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153