banner171

DADAY DERNEĞİ PİKNİK ŞÖLENİ YAPTI

Eyüp Sultan’da faaliyet gösteren Kastamonu Daday İli Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği öncülüğünde 12. Düzenlenen Geleneksel piknik şöleni yoğun katılımla yöresel sanatçılarla Kurt kemeri mesire alanında coşkuyla gerçekleştirildi.

DADAY DERNEĞİ PİKNİK ŞÖLENİ YAPTI
Eyüp Sultan’da faaliyet gösteren Kastamonu Daday İli Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği öncülüğünde 12. Düzenlenen Geleneksel piknik şöleni yoğun katılımla yöresel sanatçılarla Kurt kemeri mesire alanında coşkuyla gerçekleştirildi

Sabahın erken saatlerinde şölen alanını dolduran Kastamonulular,kahvaltılarını piknik alanında yaptıktan sonra başlayan programları takip ettiler.Öğleden önceki programda çocuklara yönelik oyunlar yapıldı.Yapılan çuval içerisinde yürüme yarışması, halat çekme yarışmaları yapıldı. Yarışmalara katılan çocuklara hediyeler verildi. 

Şölende dernek yönetim kurulu ve katılımcı dernek başkanlarıyla hemşerilerini selamlayan dernek başkanı Hasan Kara, 2004 Yılılndan Bugüne Bu ve Bunun Gibi Sosyal Proje ve Etkinlikler Yapan Derneğimizin Amacı Gurbetteki Üyelerimiz ve Hemşerilerimizi Buluşturarak Aralarındaki Dostlukları Pekiştirerek Yardımlaşma ve Dayanışmayı Sağlamak Yine Bununla Birlikte Kültürümüzü Korumak Gelecek Nesillere Taşıyarak Devam Ettirmektir..

Bu Bağlamda Bu Organizasyonumuzun Gerçekleşmesinde Emek Harcayan Yönetim Kurulu ve Köy Temsilcisi Arkadaşlarımıza, Maddi Desteklerini Esirgemeyen İş Adamları ve Sponsorlarımıza, Katkıda Bulunan Eyüpsultan Belediye Başkanı  Deniz KÖKEN Beye, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin USTA Beye, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin Beye Katılımları ile Bizleri Onure Eden Darıca Belediye Başkanımız Hemşerimiz  Muzaffer BIYIK Başkanımıza, Dadaydan Gelerek Yanımızda Olan Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi TAŞ Başkanımıza, Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Rıza Yavuz  ve Dr. İsmail Uysal , Ak Parti İlçe Başkanı Yardımcısı Gülsüm ŞAHİN ,Ak Parti G.O.Paşa İlçe Meclis Üyesi İsmail SELALMAZ , İstamonu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sunumu Gerçekleştiren Hüseyin KARADENİZE Sanatçılarımızdan Seyfiye, İrem BAL ve Hatice KURTOĞLU , Geçmiş Dönem ve Yeni Ağamız Halil ŞİŞMANA, Tüm Hemşerilerimize ve Misafirlerimize Cani Gönülden Teşekkür Ediyorum dedi.


Şölende katılımcılar dernek tarafından ikram edilen gözlemeleri tadarak ve davul-zurna, Yöresel Sanatçıların renk kattığı şölende Kastamonulular gönüllerince  eğlendi.









Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2019, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153