banner171

Emniyettepe’de Muhteşem Sema Gösterisi

Eyüp Belediyesi, Ramazan süresince 21 mahallede ve her gün Eyüp Sultan Camii’nin arkasındaki tarihi Cülus Yolu’nda açık hava iftarları düzenliyor. Ramazan ayı içinde her gün binlerce kişi Eyüp Belediyesi’nin iftar sofrasında bir araya geliyor. Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Emniyettepe ve Güzeltepe Mahallesi sakinleri ile iftar sofrasında bir araya geldi.

Emniyettepe’de Muhteşem Sema Gösterisi

İftar programı öncesi Başkan Kavuncu, Osmanlı evlerindeki esnafı ziyaret etti ardından Eyüp Sultan Meydanı,Fahri Korutürk Caddesi ve Tarihi Cülus Yolu’nu gezdi.

Başkan Emniyettepe – Güzeltepe Mahalleleri iftarı öncesi buradaki esnafla buluştu. Başkan her iki mahallede de hem vatandaşlarla sohbet etti hem de sorunlarını dinledi. Ardından Eyüp Belediyesi tarafından Emniyettepe İETT Otobüs son durakta düzenlenen iftar programına katıldı. 

İftar yemeğine, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu , Ak Parti ilçe Başkanı Seçkin Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Başkan Kavuncu,  Emniyettepe ve Güzeltepe’de yapılan çalışmaları aktardı. Başkan, ilçede yapılan yeni vizyon projeleri de anlatarak vatandaşların dilek ve şikayetlerini dinledi.  

On bir ayın Sultanı Ramazan  birlik ve beraberliğinin en güzel göstergesi sofralarında dargınlıklar bitiyor, herkes sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde aynı somunu paylaşıyor. Geleneksel Ramazan günlerindeki coşkuyu, canlılığı Eyüp’te yeniden yaşatmak için etkinlikler düzenliyoruz. Umarım halkımız da memnun olur” dedi. İftar programında Kuran’ı Kerim ve ezanın okunmasından sonra  programda, Asude Fasıl Grubu, Türk Sanat Musikisi, Türk Halk Müziği ve Tasavvuf Müziği’nin seçkin örneklerini seslendirdi.  Programın sonunda sahneye gelen semazenler de izleyenlerin ilgi odağı olan muhteşem bir gösteri yaptı… Başkan İsmail Kavuncu ve Başkan yardımcıları iftar yemeğinin ardından Emniyettepe’de oturan bir vatandaşın evine giderek kahve içti ve sohbet etti.

                                                                                                       

 

23.AĞUSTOS SALI

KATILAN MAHALLE: SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI-ŞEHİT AİLELERİ-DİN GÖREVLİLERİ ÖZEL İFTAR PROGRAMI

YER: OSMANLI PARKI

 

24  AĞUSTOS ÇARŞAMBA

KATILAN MAHALLE: KEMERBURGAZ-ODAYERİ-İHSANİYE- PİRİNÇCİ KÖYLERİ

YER: RAGIP KUTMANGİL İLKÖĞRETİM OKULU


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153