banner171

Enes’in Yüzü Akülü Araba ile Güldü

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bir hayırsever tarafından alınan akülü aracı, ‘Spida Bifida’ hastası liseli Enes’e teslim etti

Enes’in Yüzü Akülü Araba ile Güldü
 Enes, kendisini ziyaret ederek hayatını kolaylaştıracak aracı getiren Başkana ve hayırsever kişiye teşekkür ederken duygusal anlar yaşadı.

Başkan Remzi Aydın Enes Çakan ve ailesini Kemerburgaz’daki evlerinde ziyaret etti. 

Başkan Aydın, kısa ziyaretin ardından Halis Kutmangil Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Enes’e, bir hayırsever tarafından hediye edilen akülü bir aracı teslim etti.
Başkan Aydın, “Genç kardeşimizin böyle bir araca ihtiyacı varmış. Okul ziyaretlerimiz sırasında bizden böyle bir isteği olmuştu. Bir hayırseverimiz de Allah razı olsun Enes’in bu ihtiyacını karşılamak istedi. Biz de vesile olduk. Teslimini bizim yapmamızı istediler. Enes kardeşimiz artık okuluna daha rahat gidip gelecek. Arkadaşlarıyla daha rahat gezip dolaşabilecek. Onun bu mutluluğunu gözlerinde gördük. Biz de mutlu olduk” dedi. Enes’i akülü aracı kullanırken dikkatli olması konusunda ikaz eden Başkan Aydın, “Enes bana söz verdi fazla hızlı sürmeye çalışmayacak. Kurallara da riayet edecek” diye konuştu.
Enes Çakan da Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a teşekkür ederek, “Benim en çok istediğim şeylerden biriydi. Çok sevinçliyim. Hayırseverimizden Allah razı olsun” dedi.
Anne Arzu Çakan ise, Enes’in okula gidip gelirken ya da dışarı çıktığında zaman zaman sıkıntılar yaşadığını belirterek, “Artık oğlum bu araç sayesinde sosyal yaşama biraz daha katılmış olacak. Kendi başına arkadaşları ile buluşup dolaşabilecek. Ne kadar teşekkür etsek az” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2015, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153