banner171

Eyüp 2023’e Emin Adımlarla Yürüyor

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığı’nın “Hep Birlikte Yeni Türkiye Hedef 2023 Buluşmaları” adı altında düzenlediği Vefa Yemeği’ne katıldı.

Eyüp 2023’e Emin Adımlarla Yürüyor
Başkan Aydın, toplantıda yaptığı konuşmada “Eyüp’te, İstanbul’da ve ülkemizde AK Parti’nin 2023 vizyonunu gerçekleştirecek güçlü kadrolara sahip olduğuna inanıyorum” dedi.

Eyüp Kültür Merkezi’nde, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’ın evsahipliğinde düzenlenen yemekli toplantıya Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer ve AK Parti Eyüp İlçe teşkilatı üyeleri katıldı.

“AK PARTİ 2023 VİZYONUNU GERÇEKLEŞTİRECEK GÜÇLÜ KADROLARA SAHİP”
Toplantıda kürsüye gelerek bir konuşma yapan Belediye Başkanı Remzi Aydın “Hapishane arkadaşlığı, hastane arkadaşlığı çok özel arkadaşlıklar, dostluklar. Bu tür arkadaşlıklar insanların çok zor zamanlarında paylaşımlarını gösteren, fedakarlıklarını gösteren ilişki biçimleridir. Teşkilatçılık da bu dostlukların en önde gelenlerinden biri... Biz bir aileyiz, bu ailenin birer ferdiyiz. Çok kurumsal bir partinin, ülkemizin en önemli ilinin, en önemli ilçesinin teşkilat mensuplarısınız. Biz hepimiz bu kadim davanın birer neferiyiz. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar hizmet etmiş, aynı çizgide yürümüş abilerime, ablalarıma, kardeşlerime minnetlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Biz geçmişteki beraberliklerimizi yad ediyoruz ve 2023- 2071 hedeflerine varmaya çalışıyoruz. Çünkü biz biliyoruz geçmişi ile gurur duymayan, geçmişini bilmeyen hangi yapı olursa olsun geleceğe güvenle bakamaz. Geçmiş, bugün ve elbette gelecek arasında çok kuvvetli köprüler kurmak zorundayız. Eyüp’te, İstanbul’da ve ülkemizde AK Parti’nin 2023 vizyonunu gerçekleştirecek güçlü kadrolara sahip olduğuna inanıyorum” şeklinde konuştu.
Toplantının sonunda Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, toplantıya katılanları uğurlayarak fotoğraf çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 00:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153